İngiliz Basını: Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den Ayrılacak - Son Dakika
Spor

İngiliz Basını: Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den Ayrılacak

İngiliz basınından The Telegraph, ismini vermek istemeyen Real Madrid yetkilisinin "Cristiano Ronaldo sezon sonu ayrılacak." dediğini yazdı.

06.01.2016 18:19  Güncelleme: 18:26

Hafta içinde Rafael Benitez'in görevine son verip Zinedine Zidane ile anlaşan Real Madrid'de sezon sonu işler karışacağa benziyor.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Telegraph'ın özel haberine göre Cristiano Ronaldo, takımın başına Zidane'ın getirilmesine rağmen sezon sonunda Real Madrid'den ayrılmayı kafasına koydu. Ronaldo'nun bir sonraki adresinin ya Paris Saint Germain ya da Manchester United olması bekleniyor.

"BALE BU TAKIMIN GELECEĞİ"

Telegraph'a konuşan ismini vermek istemeyen bir Real Madrid yetkilisi, "Bale ve Ronaldo arasında ayrılması beklenen isim Ronaldo. Bale bu takımın geleceği. Ronaldo'nun ise en iyi zamanları geride kaldı. PSG onu transfer etmeye en yakın kulüp. Fakat şüphe yok ki Manchester United da devreye girecektir" ifadelerini kullandı.

MENAJERİ: REAL MADRID'DE BIRAKACAK

Real Madrid ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek Ronaldo için menajeri Jorge Mendes, "Ronaldo, kariyerini Real Madrid'de sonlandıracak" diyordu.

Real Madrid'e 2009 yılında transfer olan Portekizli yıldız, burada sayısız başarıya imza attı.

İngiliz Basını: Cristiano Ronaldo, Real Madrid\'den Ayrılacak

Son Dakika Spor İngiliz Basını: Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den Ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • lolikli: çünkü fenere geliyo 2 11 Yanıtla

Advertisement