İngiliz Ekibinde Yaprak Dökümü - Son Dakika
Spor

İngiliz Ekibinde Yaprak Dökümü

İngiliz Ekibinde Yaprak Dökümü

Bu sezon Premier Ligden Championship'e düşen Fulham, yıldız oyuncularını kaybetmenin eşiğinde.

24.05.2014 10:46  Güncelleme: 10:42

Premier Lig'de sezonu 32 puanla 19. sırada tamamlayarak Championship'e düşen Fulham, yıldız oyuncularını da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

2001/2002 sezonundan bu yana aralıksız olarak Premier Lig'de mücadele eden siyah beyazlı ekip, 13 yıl aradan sonra Premier Lig'den düşmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Takımın küme düşmesiyle beraber, Damien Duff, Steve Sidwell, Giorgios Karagounis, Mahamadou Diarra, John Arne Riise ve John Heitinga'nın takımdan ayrılmak istediklerini yönetime ilettikleri iddia edildi.

2009 yılında Newcastle'dan transfer edilen ve takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan 35 yaşındaki Damien Duff, FPremier Lig'de Fulham formasını bu sezon 14 kez giydi ve gol sevinci yaşayamadı.

2011'in Ocak ayında Aston Villa'dan transfer edilen Steve Sidwell ise bu sezon Fulham formasıyla 31 maçta 8 gole imza attı.

Damien Duff'la beraber takımın en emektar isimlerinden biri olan ve 2012/2013 sezonunda Panathinaikos'tan transfer edilen Giorgios Karagounis ise takımıyla bu sezon 14 maça çıktı ancak skora katkı yapamadı.

Lyon ve Real Madrid gibi takımlarda şampiyonluk sevinci yaşamış, adı bir dönem sık sık Süper Lig ekipleriyle de anılan Malili Mahamadou Diarra ise bu sezon Fulham formasını yalnızca dört kez sırtına geçirebildi.

Tıpkı Diarra gibi adı sık sık Süper Lig ekipleriyle anılan John Heitinga ise, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Everton'dan bedelsiz olarak transfer edildi ve siyah beyazlı formayı 14 kez giydi, 1 gol kaydetti.

Bir dönem Liverpool ve Roma'da forma giyen ve ardından Fulham'ın yolunu tutan Norveçli sol bek John Arne Riise ise bu sezon 20 maçta görev aldı ancak skora katkı yapamadı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiliz Ekibinde Yaprak Dökümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement