İngilizler Sese Takıldı! - Son Dakika
Spor

İngilizler Sese Takıldı!

İngilizler Sese Takıldı!

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Manchester United'ı 1-0 mağlup etmesi taraftarları büyük sevince boğdu.

21.11.2012 10:35  Güncelleme: 10:52

- SPORX DIŞ HABERLER - Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Manchester United'ı 1-0 mağlup etmesi sarı kırmızılı taraftarları büyük sevince boğdu.

Müsabakanın sonucu en az öncesi kadar dış basında yer buldu.

Genel olarak stadyumdaki atmosfer, maç boyunca süren tezahürat, Manchester United'lı genç futbolcuların iyi oyunları sütunlarda yer aldı.

İşte İngiliz basınında Galatasaray - Manchester United karşılaşmasının yankıları ise şu şekilde oluştu; Daily Mail: Burak Yılmaz Ferguson'un gemisini batırdı/Ferguson, Şampiyonlar Ligi maçlarında bugüne kadarki en genç 3. kadrosunu sahaya sürdü. Galatasaray'a göre daha tecrübesiz olan oyuncular, topa sahip olup rakiplerine uzun mesafe pas yapma imkanı tanımadılar ama Burak'ın gole engel olamadılar. Mirror: Türk'ün yüreği: Yenilgiye rağmen Ferguson gençleriyle durur duydu. 23 yaş ortalamasındaki takım, belki kaybetti ama oynadığı oyun ve gösterdikleri kazanma arzusu hepsinden önemliydi.

Telegraph: Manchester, Türkler'in ses duvarını aşamadı. Ferguson, as oyuncularını dinlendirme şansını kaçırmazken, Burak Yılmaz'ın golü Galatasaray'ı gruptan çıkmak için umutlandırdı. The Sun:  Cehennem ateşi! United rekoru bıraktı, Fergie terledi. Futbolun en sesli stadyumunda, tezahüratlar ve ıslıklamalar hiç durmadı. Manchester son 4 maçında 2. defa kaybetti ama gruptan çıkmayı garantilemişti. Guardian: Galatasaray, gücü azaltılmış Manchester United karşısında hedeflediği galibiyeti aldı ve gruptan çıkmak için şansını devam ettirdi. Daily Star: Sir Alex Ferguson'un genç takımı Galatasaray'a bir beden küçük geldi. 1 puana çok yaklaşmışlardı ama olmadı. The Independent: Galatasaray Manchester'ın gençlerine karşı daha baskın geldi. Ferguson'un takımı yenilmesine rağmen iyi oyunuyla göz doldurdu. Türkler stadyumda 90 dakika tezahürat yaptılar.

%%ONERI_116%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor İngilizler Sese Takıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement