Irkçı hakem Coltescu'dan maçtan sonra ilk açıklama: Herkes ırkçı olmadığımı bilir - Son Dakika
Spor

Irkçı hakem Coltescu'dan maçtan sonra ilk açıklama: Herkes ırkçı olmadığımı bilir

Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo'ya söylediği ırkçı sözlerle tüm Avrupa'nın tepkisini çeken 4. hakem Sebastian Coltescu, maçın ardından ilk kez konuştu. Coltescu, "Bugünlerde hiçbir siteden haber okumayacağım. Beni tanıyan herkes ırkçı olmadığımı bilir" açıklamasıyla Türk futbolseverlerin bir kez daha tepkisini çekti.

09.12.2020 13:47  Güncelleme: 14:25

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile karşılaştığı maçta, temsilcimizin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı sözler sarf eden Rumen 4. hakem Sebastian Coltescu, maçın ardından ilk kez konuştu.

Rumen basınından Pro Sport, Başakşehir - PSG maçının 4. hakemi Sebastian Coltescu'nun konu hakkında yaptığı açıklamayı paylaştı. Coltescu, "Ben sadece iyi olmaya çalışıyorum. Bugünlerde hiçbir siteden haber okumayacağım. Beni tanıyan herkes ırkçı olmadığımı bilir" dedi.

Coltescu'nun bu açıklamaları, sosyal medyada birçok Türk futbolsever tarafından büyük tepki gördü.

İLK SAVUNMASI PES DEDİRTMİŞTİ

4. hakemin UEFA'ya yaptığı ilk savunmada "Ben negro değil, negru dedim. Rumence'de negru, siyah adam demek. Kendisine hakarette bulunmadım" sözleriyle kendini aklamaya çalıştığı ortaya çıkmıştı.

ÇARPICI İDDİA: AVRUPA'DA SON MAÇINA ÇIKTI

Rumen Gazeteci Emanuel Roşu, Sebastian Coltescu'nun kısa bir süre önce FIFA listesinden çıkarıldığını ve Rumen hakemin, Avrupa'da son maçına çıktığını öne sürdü.

Konuyla ilgili paylaşım yapan gazeteci Emanuel Roşu "PSG - Başakşehir maçının hakemi Sebastian Coltescu, iki hafta önce FIFA listesinden çıkarıldı. PSG-Başakşehir maçı, Coltescu'nun Avrupa organizasyonlarında aldığı son görev olacaktı" ifadelerini kullandı.

Irkçı hakem Coltescu\'dan maçtan sonra ilk açıklama: Herkes ırkçı olmadığımı bilir

Son Dakika Spor Irkçı hakem Coltescu'dan maçtan sonra ilk açıklama: Herkes ırkçı olmadığımı bilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Mahsum: Ben romanyada yaşıyorum ve hakem doğruyu söylüyor negru burda kullanılan bi sözcük siyah demek yani buranın halkı kolay kolay ırkçılık yapmaz buna eminim hayırlısı olsun 4 22 Yanıtla
    memo: siyah demesi zaten ırkçılık kardes 9 1 Hazal Göçmen: Mesele de o, madem öyle neden o an özür dilemedi o an ? Yanlış anlaşıldığını söylemeyip bi köşeye çekildi ? Ayrıca beyaz adama kart göster mi der o adama kart göster der, Demba Ba gayet açıkça sordu, yine sustu. 1 0 KARDEŞ: İYİ DE DEMBA BA DEDİKLERİNDE YİNE HAKLI. PEKİ KARDEŞİM SİZİN ORDA BEYAZ BİRİ İÇİN KULLANDIĞINIZ BİR KELİME VAR MI. NERDEN TUTSAN ELİNDE KALIYOR. IRKÇILIK CAHİLLİK, YOBAZLIKTIR 0 0
  • Mm: Irkçılık güzel birşey değil tabii. Maksat önemli kavga kötü bir olay olsa kızgınlık tan demiş olabilir.. bence talihsiz bir kelime çıktı bilerek söylediğini düşünmüyorum.. 4 13 Yanıtla
  • xs: yürü lan teneke ne olduğunu iyi biliyoruz 4 1 Yanıtla
  • mustafa: ben bilmiyorum 2 3 Yanıtla
    Hazal Göçmen: Araştır 0 0
  • Holigan: Irkimizi ,insan yada hayvan olmayi biz secmedik kimseyi oldugu halini beyenmeme lüxümüz yok seni zekası geriden giden adam muhim olan evrende bir etkinliğimiz olmasi var olmak ayıksen avvell 0 3 Yanıtla
  • Yardımcı antrenör diyemiyor mu delikanlı?: Yardımcı antrenör diyemiyor mu?delikanlı. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement