İstanbul'da Bulunan Petrolspor Taraftarları Dernekleşme Kararı Aldı - Son Dakika
Spor

İstanbul'da Bulunan Petrolspor Taraftarları Dernekleşme Kararı Aldı

İstanbul\'da Bulunan Petrolspor Taraftarları Dernekleşme Kararı Aldı

İstanbul yarasaları olarak bilinen Petrolspor'un İstanbul'daki taraftarları, dernekleşme kararı aldı.

31.03.2015 07:44

İstanbul Yarasaları'ndan Dernekleşme Kararı

İstanbul yarasaları taraftarlar Grubu, Hergemo Derneği Başkanı Mustafa Özel'in kendilerine yer tahsis edişinin ardından dernekleşmek için harekete geçti.

İş adamı Mustafa Özel'in düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya gelen İstanbul yarasaları taraftar grubu dernekleşmek için ilk adamı atarak çalışmalara başladı.

Kahvaltı programında konuşan Mustafa Özel, "Yıllardır Savaş Özalp önderliğinde Batman Petrolspor başta olmak üzere bölge takımlarına vermiş olduğu destek ile herkesin olduğu kadar derneğimizin de dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bundan dolayı bizde dernek olarak taraftar grubumuza başta yer tahsisi başta olmak üzere elimizden geldiği kadar yalnız bırakmayacak ve gerekli desteği sunacağız" dedi.

Grup başkanı Savaş Özalp ise, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Petrolspor'un Batman'ın bir markası olmasından kaynaklı gerekli sahiplenmeyi göstereceklerini ve dernekleşme hamlesiyle daha güçlü bir şekilde desteğe devam edeceklerini ve Gruplarına desteklerinden ötürü başta Mustafa Özel olmak üzere tüm Hergemo derneğinin yöneticilerine teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İstanbul'da Bulunan Petrolspor Taraftarları Dernekleşme Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement