İsviçre'de Galibiyet Coşkusu - Son Dakika
Spor

İsviçre'de Galibiyet Coşkusu

İsviçre\'de Galibiyet Coşkusu

Dünya Kupası E Grubunda üçüncü ve son maçta İsviçre'nin, Honduras'ı 3-0 yenerek ikinci tura çıkması Cenevre'de coşkuyla karşılandı.

26.06.2014 09:48  Güncelleme: 09:47

İsviçre'nin Cenevre kentinde dünya kupası karşılaşmaları için hazırlanan taraftar bölgesinde (fun zone), maçın sona ermesiyle binlerce İsviçreli büyük sevinç yaşadı.

Adeta stadyuma dönen alanda, dev ekrandan izlenen maç sonrası taraftarlar takımlarının başarısını çeşitli etkinliklerle gece boyunca kutladı.

İsviçre, Honduras galibiyeti sonrasında puanını 6'ya çıkardı ve Arjantin ile 1 Temmuz Salı günü ikinci turda oynayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İsviçre'de Galibiyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement