İtalyan golcü Mario Balotelli, yeniden Beşiktaş'ın gündeminde - Son Dakika
Spor

İtalyan golcü Mario Balotelli, yeniden Beşiktaş'ın gündeminde

Önümüzdeki sezon için Burak Yılmaz'dan doğan boşluğu henüz dolduramayan ve Cyle Larin'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, İtalyan forvet Mario Balotelli'yi yeniden gündemine aldı. Balotelli'nin LA Galaxy ya da Beşiktaş'a transfer olabileceği ileri sürüldü.

26.08.2020 13:46  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaybedilen PAOK maçında Cyle Larin'in beklentilerin uzağında kalması nedeniyle Beşiktaş, forvet çalışmalarına hız verdi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş için dünyaca ünlü Marca Gazetesi'nde flaş bir habere yer verildi. Siyah beyazlıların kısa süre önce veto ettiği dile getirilen Mario Balotelli'nin, siyah beyazlıların listesine yeniden girdiği ve anlaşmanın yakın olduğu iddia edildi.

YA ABD YA BEŞİKTAŞ

Brescia ile yollarını ayırmasının ardından Balotelli, Beşiktaş ile flörtünü hızlandırırken, siyah beyazlılarla uzlaşma sağlayamamıştı. Marca'nın aktardığı bilgilere göre İtalyan golcü, kendisine talip olan ABD ekibi LA Galaxy ya da Beşiktaş'tan birine kısa süre içinde transfer olması bekleniyor.

161 GOL ATTI

Kariyeri boyunca 398 profesyönel müsabakada rol alan Baloelli, 161 gole imza atarken 34 asist üretmişti.

İtalyan golcü Mario Balotelli, yeniden Beşiktaş\'ın gündeminde

Son Dakika Spor İtalyan golcü Mario Balotelli, yeniden Beşiktaş'ın gündeminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Durum kritik: İtalya liginin yirminci yani sonuncusu olarak küme düşen takımın golcüsü bizim büyük takımlarımıza kurtarıcı olarak geliyor. Futbolumuzun seviyesi bu. Balotelli gelirse beşiktaş şampiyonlar ligi guruplarına kalır diye hayal kurduk. Ukraynanın ülke puanında önümüze geçmesine ramak kaldı. Şampiyonlar ligine direkt katılım hakkını kaybettiğimizde otomatikmen şampiyonlar ligi hakkımızı kaybedeceğiz çünkü 14 yıldır hiçbir türk takımı şampiyonlar ligi ön eleme turlarını geçip guruplara kalmayı başaramadı 9 0 Yanıtla
  • YORUMCU: Balotelli yeni Pascal'ımız olur. Gelsin yoksa gol atacak adam yok 4 3 Yanıtla
  • Soner: Avrupa liginde oynaşırsınız artık. 3 0 Yanıtla

Advertisement