İzmir Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda spor etkinlikleri düzenledi - Son Dakika
Spor

İzmir Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda spor etkinlikleri düzenledi

İzmir Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası\'nda spor etkinlikleri düzenledi

İzmir'in Bayraklı Belediyesi, daha yaşanabilir ve temiz bir dünya hedefiyle alternatif ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi ve karbon salınımının azaltılması amacıyla Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Yüzlerce ilçe sakini Bayraklı sahilindeki spor aktivitelerinde buluştu. Etkinliklerde toplu taşıma kullanımı, günlük hareketlilik oranı ve ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi gibi konulara dikkat çekildi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, daha yaşanabilir bir dünya için toplu ulaşımın artırılması ve karbon salınımının azaltılması gerektiğini vurguladı.

17.09.2023 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında araçların neden olduğu karbon salınımının azaltılmasına dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenledi.

İzmir Bayraklı Belediyesi, daha yaşanabilir ve temiz bir dünya hedefiyle alternatif ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi ve araçların neden olduğu karbon salınımının azaltılması amacıyla farkındalık çalışmalarını sürdüren Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Gençler, gösterileriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Avrupa Hareketlilik Haftası, Bayraklı'da bu yıl da spor aktiviteleriyle kutlandı. Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde vatandaşlar Bayraklı sahilindeydi. "Gelecek enerjini koru", "Şehrini keşfet" temalı etkinliklerde  toplu taşıma kullanımı, günlük hareketlilik oranı, ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi gibi konulara dikkat çekildi.

Bayraklı Havuz Kafe önündeki etkinliklerde zumba, yoga, tekvando, karate, kick boks, güreş gösterileri, voleybol, corn hole turnuvaları, atletizm, mini penaltı atışları, basket, halat çekme, çuval ve survivor parkur yarışmaları gibi aktiviteler gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan ücretsiz etkinlikler gün boyu sürdü.

BELEDİYE BAŞKANI SANDAL: DAHA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Daha yaşanabilir ve temiz bir dünya hedefiyle farkındalık çalışmaları yürütüp, bu kapsamdaki projeleri destekleyerek gelecek nesillere karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Toplu ulaşımın artırılarak yeni ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi, kullanılması, karbon salınımının azaltılması gibi konularda hepimiz duyarlı olmak zorundayız. Her yıl Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Bayraklı sahilinde düzenlediğimiz etkinliklerle de bu konulara dikkat çekiyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya oluşturmak hepimizin elinde. Bunu birlik ve dayanışma içinde gerçekleştirebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir Bayraklı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda spor etkinlikleri düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement