Atiker Konyaspor, Adis Jahovic İle Anlaşma Sağladı - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor, Adis Jahovic İle Anlaşma Sağladı

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Samuel Eto'o'dan son anda vazgeçen Atiker Konyaspor, Göztepe'den Adis Jahovic'i kadrosuna kattı.

29.01.2018 18:10  Güncelleme: 18:21

Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar sosyal medya hesabından Jahovic transferini açıkladı.

"JAHOVIC İLE ANLAŞMIŞ BULUNMAKTAYIZ"

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar transferi açıklarken, sosyal medya hesabından "Yoğun olarak sürdürdüğümüz transfer çalışmalarında Jahovic ile anlaşmış bulunmaktayız. Camiamıza hayırlı olsun..." açıklamasını yaptı.

Uzun bir sözleşme karşılığında yüksek bir miktarda yıllık ücret talep ve Göztepe ile anlaşamayan Jahovic ile anlaşan Konyaspor, Göztepe'ye 1.5 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

"YAŞIM İLERLİYOR. KENDİ KARİYERİMİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM"

Jahovic, geçen sezon TFF 1'inci Ligde transfer olduğu Göztepe'den yıllık 500 bin euro alıyordu. Yönetimin bir dönem adı Beşiktaş ile de anılan yıldız futbolcuya sözleşme uzatması için en fazla 750 bin Euro yıllık ücret önerdiği iddia edildi. Fiyatında iyileştirme isteyen 31 yaşındaki forvet, daha önce yaptığı açıklamada, "Yaşım ilerliyor. Kendi kariyerimi düşünmek zorundayım" demişti.

Jahovic ile yollarını ayırmaya hazırlanan Göztepe, Demba Ba ile de 30 Ocak Salı günü düzenlenecek basın toplantısı ile resmi sözleşmenin altına imza atacak.

Atiker Konyaspor, Adis Jahovic İle Anlaşma Sağladı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor, Adis Jahovic İle Anlaşma Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KEMALİST ABİ: KAHRAMANLARIMIZ AFRİNE GİRİYOR YAKINDA SOKAK SAVAŞLARI BAŞLIYACAK SİZİN DERDİNİZE BAK UYANIN BEYLER BİZ GÖRÜNÜRDE BİR ÖRGÜTLE SAVAŞIYORUZ LAKİN GERÇEKTE ABD İLE SAVAŞIYORUZ KISACASI TEHDİT ÇOK BÜYÜK AMA SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.M.K.ATATÜRK abd alçagınıda satılımış kahpe piyonlarınıda yeneceğiz inş 5 1 Yanıtla

Advertisement