Jandarma, Osmanlısporlu Caner Arıcı'yı Gözaltına Aldı - Son Dakika
Spor

Jandarma, Osmanlısporlu Caner Arıcı'yı Gözaltına Aldı

Jandarma, "Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan dolayı aranan Osmanlısporlu futbolcu Caner Arıcı'yı, takımın kamp yaptığı Bolu'da gözaltına aldı.

02.07.2018 15:49  Güncelleme: 15:50

Gelecek sezon Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek olan Osmanlıspor, sezon hazırlıkları için kamp yapmak üzere Bolu'ya geldi. Osmanlıspor teknik heyeti ve futbolcular Karacasu Beldesi'nde bir otele yerleşti. Futbolcuların otele TC Kimlik numaraları ile girişleri yapıldığı sırada, sağ bek oyuncusu Caner Arıcı hakkında 'Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak' suçundan yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.

 <a class='keyword-sd' href='/jandarma/' title='Jandarma'>Jandarma</a>, Osmanlısporlu Caner Arıcı'yı Gözaltına Aldı

"TRAFİK CEZASI VAR, ONU ÖDEMEMİŞTİM"

Otel görevlileri durumu jandarmaya haber verirken jandarmanın gözaltına aldığı futbolcu Caner Arıcı ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Üzerinde antrenman formasıyla adliyeye getirilen Arıcı kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Trafik cezası var onu ödememişim' dedi.

Arıcı, ifadesinin ardından kampa geri döndü.

Jandarma, Osmanlısporlu Caner Arıcı\'yı Gözaltına Aldı

Son Dakika Spor Jandarma, Osmanlısporlu Caner Arıcı'yı Gözaltına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TORKEY: Melihin bebeklerinin şımartmaları Ankara'nın başına bel oldular. 3 3 Yanıtla
  • Wtf: Tabi tabi ne zamandır ceza ödemeyenler gözaltına alınıyor? Milleti keriz yerine koyan top kafalı topçu.. futbol topu gibi kafanın içi boş.. 5 0 Yanıtla
  • hımn: bir kaç gün salmasaydınız.. 3 0 Yanıtla
  • Gerçek andresmo: Balıkesirsporu yıllar önce zor durumda bırakp gitmişti bu. Başkan ile basın toplantısı yapmıştı. Kem küm dedi anca. 0 0 Yanıtla

Advertisement