Ronaldo'nun penaltı kaçırdığı maçta Juventus, Milan'la 0-0 berabere kalıp kupada finale çıktı - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun penaltı kaçırdığı maçta Juventus, Milan'la 0-0 berabere kalıp kupada finale çıktı

Ronaldo\'nun penaltı kaçırdığı maçta Juventus, Milan\'la 0-0 berabere kalıp kupada finale çıktı

İtalya Kupası yarı final rövanş maçında Juventus ile AC Milan 0-0 berabere kaldı. İlk maçta deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kalan Juventus adını finale yazdırdı.

13.06.2020 00:19  Güncelleme: 03:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayından bu yana futbol maçları oynanmayan İtalya'da, 3 ay aradan sonra ilk profesyonel futbol müsabakası oynandı. Milano'da şubat ayında oynanan ve 1-1 biten ilk maçın rövanşında Juventus, Torino'daki Allianz Stadı'nda Milan'ı konuk etti.

Kovid-19 yönelik tedbirler çerçevesinde seyircisiz, boş tribünlere karşı oynanan maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, peş peşe hücumlarla Milan'ı baskı altına aldı.

RONALDO PENALTI KAÇIRDI

15. dakikada VAR uyarısıyla penaltı kazanan Juventus'ta Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, penaltı atışında topu direğe nişanlayınca önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

Penaltıdan bir dakika sonra Milanlı Ante Rebic, rakibine yaptığı tehlikeli hareket nedeniyle direkt kırmızı kart görerek, kırmızı-siyahlı takımı 10 kişi bıraktı.

Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

HAKAN 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı. Bu sonuçla Juventus, ilk maçta deplasmanda attığı golün sağladığı avantajla finale yükselen taraf oldu.

Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmada 90 dakika mücadele etti.

IRKÇILIĞA TEPKİ GÖSTERDİLER

Bu arada, karşılaşma öncesi her iki takım da sahaya ırkçılık karşıtı t-shirtlerle çıktı. Milan, "Siyahların hayatı değerlidir" yazılı t-shirt giyerken, Juventus da "Irkçılığa hayır" yazılı t-shirtlerle çıktı.

Maç öncesinde Kovid-19 salgınında hayatını kaybedenler ve tüm sağlık çalışanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kupa yarı finalinin diğer ayağında Napoli, Inter'i konuk edecek. İki takım arasındaki ilk maçı Napoli, deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ronaldo'nun penaltı kaçırdığı maçta Juventus, Milan'la 0-0 berabere kalıp kupada finale çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Asii : Arkadaslar bu gs yaptigi sike niye kimse tepki gostermiyor 0 1 Yanıtla
    bıyıklı pampişiniz: ya senin beyinsiz terbiyesiz kuru kafa olduguna kimse birsey diyormu 0 0

Advertisement