Karabükspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Karabükspor\'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da hazırlıklar başladı.

12.02.2013 20:16

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Medical Park Antalya spor'a konuk olacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da hazırlıklar başladı.

Ligde 21. haftayı Bursaspor mağlubiyeti ile kapatan Kardemir Karabükspor, Teknik Direktörü Mesut Bakkal yönetiminde çamlık sahasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda pas ve şut çalışması ile yarım sahada çift kale maç yapıldı.

İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal, deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi. Bakkal, geçtiğimiz hafta sonu Bursaspor karşılaşmasında mağlubiyeti hak ettikleri bir maç olduğunu söyleyerek, "Tabii ki bunda hiçbir zaman arkasına sığınmadım ama belli başlı kararların da sonucu etkilediği bir maçtı. Hakem kararlarının etki ettiği bir maçtı. Bunun arkasına sığınmadan tekrar söylüyorum hakemi de yenmemiz gerekiyordu. Çünkü; öyle bir maça çıkıyorduk. Bugün yüreğim sızladı, Bursaspor zirvede dediler. Biz yenseydik eğer bize diyeceklerdi. Bu maç hedefi farklı koyma adına önemli bir maçtı. İnişli çıkışlı bir grafik yaşıyoruz bunu yaşamamamız gerekiyor. Burada bir suçlu aranacaksa en büyük suçlu benim. Çünkü bu takımı hazırlayan benim, teknik direktörü benim. Daha önce gösterdiğimiz coşku ve kazanma arzusunu bundan sonraki maçlarda ortaya koymamız gerekiyor. Bu takım bundan sonrada bunu yapacaktır. Fırsatların kaçması adına üzülüyorum. Kamuoyunda çok iyi bir çıkış yapmış gibi görünen bir takımın teknik direktörüyüm ama daha fazlasını yapamamanın acısını çekiyorum. İnanılmaz derecede bizi destekleyen taraftara teşekkür ediyorum. Onların bu coşkusuna karşılık vermemiz gerekiyordu" dedi.

Bakkal, Cumartesi günü Antalyaspor ile oynayacaklarını hatırlatarak, "Zor bir maç olacak. Alacağımız iyi bir sonuç bizi tekrar üst sıralarda potaya sokacak. Bunu yapabilecek hem gücümüz hem de inancımız var. Bu karşılaşmada Ahmet İlhan, Yiğit ve Hakan Söyler cezalı olacak ama Erdem ve Shelton iyileşti. Kadromuz geniş. İnşallah hafta sonu iyi bir skorla döneriz" diye ifade etti.

Ahmet İlhan'ın görmüş olduğu kırmızı kart ile ilgili sorulan soru üzerine Bakkal, "Hakem haklıydı. İnsanlar hata yapabilir ama Ahmet'in yaptığını da tasvip etmiyorum hak etmiyor da çünkü çok kaliteli bir insan. Skorun verdiği bir acıyla bu hareketi yapmış olabilir ama öyle bir çocuk değil. Biz hem kendi adımıza hem de Ahmet adına bir özür yayınladık. Kendisi de zaten toplantı da ağlayacak kadar da üzgün. İnşallah bu özrümüz spor kamuoyu tarafından kabul olunur" cevabını verdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement