Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz - Son Dakika
Spor

Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz

Karabükspor\'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz\'ın Babası Fikret Yılmaz

Kardemir Karabükspor, teknik direktörlük görevine Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ı getirdi.

26.06.2018 18:48  Güncelleme: 19:09

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor, Trabzonspor'un golcü ismi Burak Yılmaz'ın babası olan 61 yaşındaki Fikret Yılmaz ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Bugün saat 16.00'da Kulüp İdari Bina Toplanti Salonu'nda düzenlenen imza törenine Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin, Sportif direktörlük görevine getirilen Süha Sidal katıldı.

Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz

"GELİR GİDERİ KURUŞU KURUŞUNA HESAP ETTİK"

İmza töreninde konuşan Başkan Aytekin, Yılmaz'ın Kardemir Karabükspor'u hak ettiği yere çıkartacağını söyledi. Kulübe para arayışlarına devam ettiğini belirten Aytekin, "Yaptığı çalışmalar neticesinde zaten Süha beyi ve hocamızı kulübümüze kazandırdık. Arayışlarımız yarından itibaren de devam ediyor. Kulübümüzün artısını eksisini bir araya getirip masaya yatırdık. Bu işin içinde nasıl çıkacağımızı kuruşu kuruşuna hesap ederek bu oluşumu yaptık. İlerleyen zamanlarda bu çalışmaların neticesini göreceksiniz" dedi.

Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz

"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

Daha önce Kayseri Erciyesspor, Orduspor ve Balıkesirspor gibi takımları çalıştıran Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Karabükspor'un zor günlerden geçtiğini kaydederek, "Taşın altına elimizi koyarak, birlik beraberlik içerisinde Karabükspor'u hak ettiği yere çıkartacağız" diye konuştu.

Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz

Sportif direktörlüğe getirilen Süha Sidal ise, amaçlarının Karabükspor Kulübünü yaşatmak ve doğru yola koymak olduğunu ifade ederek, "Bayrağı düşürmek istemiyoruz, havada tutmak istiyoruz. Karabükspor'u o eski şah şahlı dönemlerine döndürmek istiyoruz. En önemli hedefimiz şehrimiz içinde olan küskünlüğü yok ederek, eski karabükspor'u güzel günlerine döndüreceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü, Burak Yılmaz'ın Babası Fikret Yılmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SPARTAKUS: BUNDAN SONRA KARABUKLU OYUNCULAR KENDILERINI NASIL YERE ATAR ONUN IDMANINI ÇALIŞIRLAR SUREKLI :) 5 2 Yanıtla
  • MURAT YILMAZ: Başkan Mehmet Bey, Karabükspor zor bir süreçten geçiyor.Bu zor günlerde siz ve ekibiniz memleketinize sahip çıktınız.Ama getirdiğiniz adama baktığınızda herhangi bir şey verecek adam değil.Kendinize şunu dedirtmeyin.Süper Lig den bir alt lige takımı düşürdü.Lütfen Başkan 0 0 Yanıtla
  • ottoman: bu otelci adamda teknik traktör oldu ya Türk futbolu bitmiştir. 0 0 Yanıtla
  • Bu ne şimdi : Allahım bi bu kaldıydı emre belezoglunun babasinida başkan yapın oldu olacak fikret kimdir ya bu adam ne verebilir başarısı ne karabük kümeye 0 0 Yanıtla

Advertisement