Karacabey Sporda Büyük Başarı Yakaladı - Son Dakika
Spor

Karacabey Sporda Büyük Başarı Yakaladı

Karacabey Sporda Büyük Başarı Yakaladı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede spor alanındaki faaliyetler hakkında bilgi verdi.

26.01.2018 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede spor alanındaki faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan öncülüğünde Kahve 6'da düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam, Karacabey Birlikspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, Belediyespor Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım, Voleybol Antrenörü Mustafa Cengiz, Güreş Antrenörü Ali Varol ve basın mensupları katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldikleri günden buyana spor alanında yapılanları anlattı.

Göreve geldiklerinde Karacabeyspor'un amatör ligde mücadele ettiğini ifade eden Başkan Özkan, "Amatör ligdeki Karacabeyspor'u önce 1. Amatör Lig'e, ardından Süper Amatör Lig'e ve sonra da BAL Ligi'ne çıkarmayı başardık. Sonra gelen teklif doğrultusunda yaptığımız araştırmalar neticesinde 3. Lig'deki bir takımla isim değişikliğine giderek Karacabey Birlikspor adı altında 3. Lig'de mücadele etmeye başladık. Yani amatörden profesyonelliğe geçiş yaptık. 3. Lig'de ilk yılımız biraz zorlu geçse de ligde kalmayı başardık. Şuan iyi bir takıma sahibiz. Hedefimizde önce play-off, ardından 2. Lig" dedi.

Karacabey'in spor anlamında büyük başarı yakaladığının altını çizen Başkan Ali Özkan, önceki yıllara göre çok iyi durumda olduklarını ve tüm eksikliklerin birer birer giderilmeye devam ettiğini söyleyerek şunları ifade etti:

"Önceki Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle şuan güzel bir stat oluşturduk. Sentetik sahalar yaptık. Ardından zamanla tesis eksikliği gündeme geldi. Bunun giderilmesi gerekiyordu ve hemen düğmeye bastık. İnşallah 1 ay sonra bunun da mutluluğunu yaşayacağız. Öte yandan altyapıya büyük önem veriyoruz. Sürekli transferlerle bu işin sağlıklı olmayacağı kanaatindeyiz. Kendi çocuklarımızı altyapıdan yetiştirmeliyiz. Bu aynı zamanda maliyet açısından da önemli bir hamle olacaktır. Bu konuda önümüzdeki yıl 5-6 gencimiz profesyonel olarak Birlikspor'da forma giyip takımımıza katkı sağlayacak". - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karacabey Sporda Büyük Başarı Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement