Karaman'ın Orta Sahaya Güveni Tam - Son Dakika
Spor

Karaman'ın Orta Sahaya Güveni Tam

Karaman\'ın Orta Sahaya Güveni Tam

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımın başına geçtiği 21.haftadan bu yana en çok orta saha oyuncularına forma şansı tanıdı.

17.03.2013 13:00

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımın başına geçtiği 21. haftadan bu yana en çok orta saha oyuncularına forma şansı tanıdı.

Yeşil-beyazlı ekipte, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından 21. haftada oynanan Kardemir D.Ç. Karabükspor mücadelesi ile Bursaspor'un başında ilk maçına çıkan teknik patron Hikmet Karaman'ın, 6 maçlık periyodun tamamında şans verdiği 6 oyuncunun 5'i orta saha da görev alan isimler olması dikkat çekti. Karaman, bu periyotta Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla ve tecrübeli stoper İbrahim Öztürk'ün yanı sıra sadece Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının 90. dakikasında oyundan alınan Belluschi'ye tüm maçlarda 90 dakika forma şansı tanıdı.

6 OYUNCUNUN 5'İ ORTA SAHADAN

Teknik direktör Karaman'ın Spor Toto Süper Lig'de yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 6 maçın tamamında sahaya sürdüğü 6 isim bulunurken, bu isimlerin 5'inin orta sahada görev yapması dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam, defans oyuncusu İbrahim Öztürk'ün yanı sıra, orta sahada görev alan Fernando Belluschi, Maurice Edu, Musa Çağıran, Pablo Martin Batalla ve Tuncay Şanlı'ya takımın başında yer aldığı tüm lig maçlarında forma şansı tanıdı. İbrahim Öztürk, Batalla ve Belluschi bu periyotta 540 dakika görev alan oyuncular olurken, Maurice Edu 530, Tuncay Şanlı 500 ve Musa Çağıran ise 173 dakika sahada kaldı.

Karaman ayrıca, Bursaspor'un başında çıktığı 6 lig maçında 23 farklı oyuncuya değişik sürelerde forma şansı tanıdı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karaman'ın Orta Sahaya Güveni Tam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement