Kardemir D.ç Karabükspor, Akhisar Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kardemir D.ç Karabükspor, Akhisar Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Kardemir D.ç Karabükspor, Akhisar Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
28.09.2012 14:18

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor bugün sabah yaptığı idman ile hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor bugün sabah yaptığı idman ile hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Çamlık sahasında düz koşu, çift kale idman ve taktik ağırlıklı şut çalışması yapan kırmızı-mavili ekipte Jahic takımdan ayrı düz koşu yaparken, sakatlanan Gökhan Ünal ve sakatlığı süren Uğur Uçar idmanda yer almadı.

1 saat süren idman ardından karayolu ile Ankara'ya giden kafile buradan uçakla İzmir'e geçecek. İdman sonrası İHA'ya açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü İlhan Parlak, hedeflerinin ilk deplasman galibiyetini almak istediklerini belirterek, "Geçen seneden beri deplasmanda puan alamıyoruz ve zorlanıyoruz. İnşallah Akhisahar Belediyespor deplasmanın da iyi mücadele ile 3 puan alarak deplasman galibiyeti elde etmek istiyoruz" dedi.

3 puan parolası ile yola çıkan Kardemir D.Ç Karabükspor'un yarın akşam Akhisar Belediyespor karşısına muhtemel şu 11 ile çıkması bekleniyor;

"Tomiç, Muhammet, Mabiala, Erdem, Seriç, Yiğit, Birol, Bertul, Shelton, Cernat, İlhan Parlak" - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir D.ç Karabükspor, Akhisar Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika


Advertisement