Kardemir Dç. Karabükspor'da Manisaspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Kardemir Dç. Karabükspor'da Manisaspor Hazırlıkları Sürüyor

Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında sahasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı.

26.01.2012 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası morallerin bozuk olduğu Kırmızı-mavili takımda Deumi ve Anıl'ın sakatlıkları sürerken, omzunda sorun olan kaleci Orkun takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik direktör Bülent Korkmaz, takım olarak iç sahada iyi oynadıklarını ancak bu oyunu deplasmanda yansıtamadıklarını söyledi. Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen idman sırasında gazetecilerin sorularını cevaplandıran teknik direktör Bülent Korkmaz, Orduspor karşısında ilk 30 dakika hiç düşünmedikleri ve takımında aklına gelmediği bir oyun olduğunu belirterek, "Rakip baskı altına alıp bunalırız ama buda olmadı. Analizde futbolcuları duran toplardan dolayı uyarmamıza rağmen kalemizde gol gördük. Ondan

sonra oyunu toplayım skoru 3-1'e daha sonra 3-2'ye getirdik. Üçüncü golü de bulabilirdik, eğer bulsaydık oyun belki çok daha farklı boyutta olacaktı. Çok git geller yaşıyoruz. İçerde iyi oyunumuzu dışarıda oynayamıyoruz. Bunu dışarıda yansıtmamız lazım, sıkıntımız o. Artık Ordu maçı geride kaldı ve önümüzdeki Manisa maçına bakacağız. Bizim için olmazsa olmazlardan bir maç ve kazanmamız lazım" dedi.

Mücadele yapıldığında her takımı yeneceklerini ancak deplasmanda ve içerde farklı oyun oynandığını da sözlerine ekleyen Korkmaz, şunları kaydetti:

"Bizim için her maç zor oluyor. Kendi sahamızda maçları kazanmamız gerekli.

Kendi saha galibiyet istikrarını devam ettirmemiz lazım." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Dç. Karabükspor'da Manisaspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement