Kardemir Karabükspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları

Kardemir Karabükspor\'da Fenerbahçe Hazırlıkları

Kırmızı mavili takım, sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü.

20.12.2013 16:39

Kardemir Karabük spor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleri ile başladı.

Yaklaşık 2 saat süren ve teknik çalışmanın yapıldığı antrenmana tedavisi süren Eren Göngör ve Hakan Özmert ile izinli olan Lualua katılmadı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve iyi futbol oynadıklarını belirterek, eksikliklerinin de olduğunu söyledi.

Fenerbahçe maçında saha ve seyirci avantajlarını kullanacaklarını belirten Kafkas, "Özgüven patlaması olan yıldız futbolculardan kurulu ve ligin lideri bir Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu tip takımlarla oynadığınızda performans üst düzeye çıkıyor. Güzel, çekişmeli ve futbol oynamaya çalışan iki takımın mücadelesini izleyeceğiz . Umarım saha içi de iyi geçer.  Biz zaten centilmen bir takımız, son derece iyi ağırlayacağız Fenerbahçe spor kulübünü. Maçın sonunda da iyi oynayanın kazanacağı bir maç diliyorum.  Moralliyiz, sıkıntımız yok. Umarım her şey bizim gönlümüzce olur" diye konuştu.

Kafkas, Fenerbahçe karşısında kazanmak için oynayacaklarını, takımın etkili isimlerine de tedbir alacaklarını dile getirerek, oyuncularından Erkan Kaş'ın oynamamasının kendileri için kayıp olacağını kaydetti.

Lomana Tresor Lualua'nın takımdan ayrılmak istediği iddialarının sorulması üzerine Kafkas,  "Lualua ile ilgili kendisi bir açıklama yapana kadar bir şey söylemek istemiyorum. Bir süreç var. Ben bizim ve takımın bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Umarım konuşmaz. Konuşursa da kendisi bilir. Her oyuncumuz değerli ama bu takımın kurallarına uyanlarla devam edeceğimizi belirtmiştik" ifadesini kullandı.

Kardemir Karabüspor İdari Menajeri Tarık Yurttaş da takımın geleceğini güvence altına almak için genç oyuncularla görüşmeler yaptıklarını ve ligin devre arasında transfer yapacaklarını belirtti.

Bir gazetecinin Galatasaray'ın futbolcusu Dany Nounkeu ile görüştükleri şeklinde haberlerinin çıktığının sorulması üzerine de Yurttaş, bu konuda bir görüşmelerinin olmadığını anlattı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'da Fenerbahçe Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement