Karabükspor'da İkinci Taner Canyurt Dönemi - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da İkinci Taner Canyurt Dönemi

Karabükspor\'da İkinci Taner Canyurt Dönemi

Olağanüstü genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde, kullanılan oyların tümünü alan eski kulüp başkanlarından Canyurt, ikinci kez başkan oldu.

29.06.2013 13:06  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel kurulunda, kulübün eski başkanlarından Taner Canyurt, yeniden başkanlığa seçildi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde düzenlenen olağanüstü genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde kullanılan 80 oyun tümünü alan Canyurt, kulübün yeni başkanı oldu.

Canyurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, görevin Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (KARDEMİR) yönetimi tarafından verildiğini belirterek, kendisini başkanlığa layık görenlere teşekkür etti.

Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için bütün güçleriyle çalışacaklarını anlatan Canyurt, "Çok ağır bir yük altına girdiğimi bilmenizi isterim,  bu kente uzun yıllar emek vermiş biri olarak takımın daha çok yıpranmasına gönlüm razı olmadı. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Karabüklülerin ve taraftarlarımızın desteğiyle iyi şeyler yaşanacak" diye konuştu.

Aday olmadan önce KARDEMİR'in yetkilileriyle görüştüğünü kaydeden Canyurt, şunları dile getirdi:

"Fabrika, geçmişteki desteğini takıma vermeye devem edecek. Bu takım KARDEMİR'e mal olmuştur. Adı Kardemir Karabükspor'dur. KARDEMİR, 'ben bunu istemiyorum' diyemez. Karabük'ün bu takıma da ihtiyacı var, bundan kimse vazgeçemez. Herkese hayırlı olsun. Bugünden itibaren başta teknik direktör olmak üzere transfer çalışmalarına başlayacağız."

1997-1999 yıllarında kulübün başkanlığını yapan Canyurt'un yönetim kurulu listesinde İhsan Mutlu, Ahmet Gölbek, Ahmet Karabacak, Ulvi Üngören, Volkan Türker, Hüseyin Akgün, Bülent Toraman ve Alaattin Danışman yer alıyor. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karabükspor'da İkinci Taner Canyurt Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement