Kardemir Karabükspor Maçınını Ardından - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Maçınını Ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sonuçtan memnun olduklarını belirterek, "Gol yemeden iyi bir galibiyet aldığımız için mutluyuz" dedi.

03.01.2012 20:58

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sonuçtan memnun olduklarını belirterek, "Gol yemeden iyi bir galibiyet aldığımız için mutluyuz" dedi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Her şeyden önce iyi bir galibiyet aldık. Bundan daha önemlisi gol yemeden galip gelmemiz bizim için iyi. İlk maçlar zordur ve çok iyi konsantre olmak gerekiyor. Karşıdaki takım da puan için geliyor. Ama maçın başından itibaren çok iyi mücadele ettik. Zaman zaman zor duruma düşmemize rağmen çok iyi bir galbiyet aldık. Zorlu bir maç trafiğine gireceğiz. Aynı şekilde devam ettirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Sivasporlu futbolcu Erman Kılıç, "Bugün gerçekten takım arkadaşlarımız iştahlı oynadı. İyi konsantre olduk. Ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu başardık. Böyle devam etmek istiyoruz" dedi.

Kadir Bekmezci ise, "Maçın zor geçeceğini bilyorduk. Maça iyi konsantre olduk ve kazanmak için elimizden geleni yaptık. Net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Hedeflediğimiz konuma gelmek için önümüze bakacağız" diye konuştu.

Genç oyuncu Kaan Konuk da, "İkinci yarının ilk galibiyetini adık. Böyle devam etmesini istiyoruz. 3-0'a rağmen zor bir maç oldu" şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, skordan memnun olmadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Kalemize gelen ilk pozisyon gol oluyor. Çok kolay gol yiyoruz. Analiz etip çalışmamıza rağmen benzer gol yedik. Bunun önüne geçebilmemiz için transfer şart. Kendi kendimize yeniliyoruz. Sivas bizden üstün oynamaya çalıştı ama biz kendimiz yeniliyoruz. Yönetim transfer için ellerinden geleni yapıyor. Bizim kesinlikle 7 veya 8 galibiyet almamız lazım. Bu da transfer ile mümkün."

Kardemir Karabüksporlu oyuncu Erkan Taşkıran, Sivasspor'u tebrik ederken, "Puan almaya geldik. Zor günler geçiriyorduk. Sivasspor'un iyi kötü yönlerini analiz etmiştik. Basit gol yememiz pahalıya mal oldu. Yukarıya tırmanmamız gerekiyor. Gençlerbirliği maçını iç sahada kazanıp kötü yerlerden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz" dedi.

Hamza Çakır ise, "Buraya galibiyet için gelmiştik. 15 dakika iyi başlayamadık. kendi hatamızdan gol yedik. Toparlandık ama gol şanslarını değerlendiremedik. İlk yarının son anlarındaki ikici gol moral bozdu. İkinci yarıda pozisyonları değerlendiremedik" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Maçınını Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement