Kayseri Erciyesspor Galibiyete Hasret Kaldı - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor Galibiyete Hasret Kaldı

Kayseri Erciyesspor Galibiyete Hasret Kaldı

Bank Asya 1.Lig'de Kayseri Erciyesspor, Karşıyaka ile berabere kalarak puanları paylaştı.

18.02.2012 17:34

Bank Asya 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor, Karşıyaka ile berabere kalarak puanları paylaştı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, mücadele seviyesi yüksek bir karşılaşma olduğunu söyledi. Maçın ilk yarısında takımın çok pozisyona girdiğini kaydeden Şentürk, ligin ikinci devresinin en güzel maçlarından birini oynadıklarını ancak galip gelemediklerini ifade etti.

Oyuncularının Karşıyaka'yı zor durumda bıraktığını belirten Kemalettin Şentürk, "Maç kazanamamanın getirdiği psikoloji vardı. Hepimizde bir baskı var. Öne geçtiğimiz bir maç oldu. Çok istekli ve arzulu oynadık ama kazanamadığımız için üzgünüz. Gidilen yol doğru. Her geçen gün üzerine koyarak geliyoruz. Tek eksiklik galibiyet" dedi.

Gökhan Kaba ile Posinkovic'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Şentürk, "Ben 19 yıl futbol oynadım. Büyükler futbolculara çalış dememeli, bu futbolcuların işidir. Geldiğimizden beri Gökhan Kaba ve Sofi gayet iyi çalıştı. Bu tercih meselesidir. Çalışma anlamında onlardan ve diğer futbolculardan beklenen seviyeye gelmeleri bekleniyor. Bu bir tercih meselesidir" diye konuştu.

KARŞIYAKA CEPHESİ

Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, kar yağışı sonrası sahada oluşan fiziki şartların oluştuğunu kaydederek, buna rağmen her iki takımında sahada çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Uğur, fiziki şartlara değinerek, "Gerçekten futbolun önüne geçen fiziki şartlar vardı. Ona rağmen birçok gol pozisyonu oldu, değerlendiremedik. Attığımız gol ile beraberliğe razı olduk. Önümüzdeki günlerde çıkış yakalayacağımız umudundayım" şeklinde konuştu.

Takımına beraberliği getiren golü atan Karşıyakalı Özgürcan ise şunları kaydetti:

"Bu gün hava şartlarında iki takım da mücadele etmeye çalıştı. Bizim daha fazla gol pozisyonumuz vardı. Direkten dönen, çizgiden dönen topumuz vardı. Onlar nadiren geliyordu ve golü buldu. Sonra gol atmak bana nasip oldu. Bizim hedefimiz belli Süper Lig'e çıkmak. Yenemiyorsak kaybetmeyeceğiz. Felsefemiz bu. Önümüzdeki Tavşanlı maçında galip gelip hedefimize doğru gitmek istiyoruz."

Kayseri Erciyesspor'un takım kaptanı Emrah, takımın üzerinde kara bulutlar dolaştığını belirterek, "Mücadeleden, şanssızlıktan yakınmak ne kadar doğrudur bilmiyorum. Üstümüze bir karabulut çöktü. Hiçbir takım bu kadar uzun süre galip gelememek yaşamamıştır. Şanssızlık değil diye düşünüyorum. Bir şekilde kötü goller yiyoruz. Bireysel hatalar olabilir ama tabelada Kayseri Erciyesspor yazıyor. Takım arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Çok fazla alt sıraya düşmedik. Altımızda olanlar

bize yaklaştı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Kötü hava şartlarında en iyi şekilde mücadele ettik. Üstümüzde kara bulutlar var. Onları def edip çıkışa geçmek istiyoruz. Bizim şu an tek sıkıntımız galip gelmek. Galip gelirsek bütün bulutlar dağılacaktır. Bunu takım arkadaşlarımız çevirecektir. İnşallah bu hafta bu kötü gidişe dur demek istiyoruz. Herkes bizden desteğini esirgemesin. Kara buluttan kastım çok şanssızız, futbol şansı bizden yana değil. İlk yarıda futbol şansı bizim yanımızdaydı, 27 puan

topladık. Bu gün takım olarak çok iyi mücadele ettik ama saçma sapan bir kafa vuruşu ile gol yiyoruz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor Galibiyete Hasret Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement