Kayseri Kaskispor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Kayseri Kaskispor'da Galibiyet Sevinci

Kayseri Kaskispor\'da Galibiyet Sevinci

FIBA Eurocup ilk tur ikinci karşılaşmasında İsveç temsilcisi Telge Basket'i mağlup eden Kayseri Kaskispor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

01.11.2012 22:33

FIBA Eurocup ilk tur ikinci karşılaşmasında İsveç temsilcisi Telge Basket'i mağlup eden Kayseri Kaskispor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulanan Antrenör Ayhan Avcı, henüz hazır olmadıklarını ancak gün geçtikçe daha iyi bir takım olacaklarını söyledi. Avcı, "Rakibimiz Telge Basket takımı 30 sayı fark olacak kadar kötü bir takım olduklarını düşünmüyorum. Onlarında Amerika'dan yeni bir oyuncusu geldi. Oda tam olarak hazır değil. Bence Telge Basket takımı Horizant takımı ile çekişmeli maçlar oynayaktır ama biz tabii ki kendi işimize bakıyoruz. Bugün en çok memnun olduğum şey takımın müdafaa kısmıydı. Çünkü bütün hafta müdafaaya endeksli çalıştık ve bununda meyvesini bu karşılaşmada aldık. Hücum ile sıkıntılarımızı henüz çözemedik. Zamana ihtiyacımız var. Hedefimizden sapmış değiliz. Bugünkü maçta rotasyona gittik ve bütün oyuncularımız sahada mücadele ettik. İnanıyorum ki 20 günlük süre içersinde çok daha iyi bir takım olacağız. Bugün sahada mücadele eden bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

İsveç temsilcisi Telge Basket takımının antrenörü William Magarity ise, "Kayseri takımını tebrik ediyorum. Bugün takımım beni hayal kırıklığına uğrattı. Kayseri takımına istediklerini yapmaları için fırsat sunduk. Bizden daha büyük bütçeli ve iyi bir takıma karşı mücadele ettik. Daha iyi olabilirdik. Ancak savunmada çok kötü oynadık. Maçın kırılma anlarında ise istediğimiz atışları bulmamıza rağmen karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Kaskispor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement