Kayseri Sporcusu Mustafa Korkut, Kickboks Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek - Son Dakika
Spor

Kayseri Sporcusu Mustafa Korkut, Kickboks Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Kayseri Sporcusu Mustafa Korkut, Kickboks Dünya Kupası\'nda Türkiye\'yi temsil edecek

Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcusu Mustafa Korkut, Macaristan'da düzenlenecek olan Kickboks Dünya Kupası'nda Kayseri ve Türkiye'yi temsil edecek. Korkut, geride kalan yıllarda yapılan Kickboks seçmelerinden en yüksek puanı alarak Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Korkut, derece alarak ülkeye dönmeyi hedefliyor.

15.06.2023 13:15

Kayseri sporcularından Mustafa Korkut, Macaristan'da yapılacak olan Kickboks Dünya Kupası'nda Kayseri'yi ve Türkiye'yi temsil edecek.

Kickboks Dünya Kupası müsabakları, 15-18 Haziran'da Budapeşte'de yapılacak. Şampiyonada Kayseri sporcularından Mustafa Korkut'ta yer alacak. Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcusu ve şampiyon sporcu ve antrenör Hayriye Türksoy Hançer'in öğrencilerinden olan Mustafa Korkut, geride kalan yıllarda yapılan Kickboks seçmelerinden en yüksek puanı aldı. Korkut, puan sıralAmasında yükselmesinin ardından ise Kickboks Dünya Kupası'nda yarışmaya hak kazanmıştı. Genç Sporcu Korkut, Kickboks Dünya Kupası'nda mücadele etmek için Macaristan'a gitti.

İyi bir hazırlık dönemi geçiren Mustafa Korkut, Dünya Kupası'ndan derece alarak ülkeye dönmek istiyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Sporcusu Mustafa Korkut, Kickboks Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement