Kayseri Takımlarının Zafer Haftası - Son Dakika
Spor

Kayseri Takımlarının Zafer Haftası

Kayseri Takımlarının Zafer Haftası

-kayseri'nin Süper Lig'deki temsilcisi Kayserispor ile PTT 1'inci Ligi temsilcisi Erciyesspor deplasmanda, 3'üncü Lig 1'inci Grup temsilcisi Kayseri Şekerspor ise kendi evinde galip gelerek taraftarlarının yüzünü güldürdü.

19.02.2013 10:42

-kayseri'nin Süper Lig'deki temsilcisi Kayserispor ile PTT 1'inci Ligi temsilcisi Erciyesspor deplasmanda, 3'üncü Lig 1'inci Grup temsilcisi Kayseri Şekerspor ise kendi evinde galip gelerek taraftarlarının yüzünü güldürdü. Kaskispor Kadın basketsbol takımı da Samsun Canik Belediyespor'u deplasmanda yendi.

Son haftaların başarılı takımı Kayserispor, haftanın süprizini yaparak deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor'u 3-0 gibi farklı sonuçla yenerek, ikinci yarıdaki 3'üncü galibiyetini aldı. Sarı kırmızılılar böylece ikinci yarıda 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilği ile 10 puan toplayıp, toplam 29 puanla tehlike hattının üstüne çıktı. Evinde puanlar dağıtan Erciyesspor ise deplasmanında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 41'e çıkarttı, PTT 1'inci Lig'deki liderliğini sürdürdü.

Kayseri'nin 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki temsilcisi Şekerspor ile kendi evinde Bergama Belediyespor'u gol yağmuruna tutarak 7-2'lik sonuçla galibiyete imza attı. Böylece Kayseri'nin üç ayrı ligdeki ekibi, haftayı üçer puanla kapatırken, rakip fileleri toplamda 13 kez havalandırırken, 3 gol yedi. Ligde haftalar sonrası futbolda 3 Kayseri ekibinin 3 galibiyet elde etmesi "Kayseri'nin Zafer Haftası" olarak nitelendirildi.

Öte yandan Kayseri'nin kadınlar 1'inci Deplasmanlı basketbol ligindeki temsilcisi Kaskispor'da deplasmanda Samsun Canik Belediyespor'a 63-76 mağlup etti. Euro Cup'da final oynama hakkını elde eden Kaskispor, sevinç yaşatan bir başka takım oldu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kayseri Takımlarının Zafer Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement