Kayserispor'da Avusturya Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da Avusturya Hazırlıkları Devam Ediyor

Kayserispor\'da Avusturya Hazırlıkları Devam Ediyor

Kayserispor, ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Seefeld bölgesinde sürdürüyor.

23.07.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor, ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Seefeld bölgesinde sürdürüyor.

Kampın üçüncü gününde yaklaşık 18 derece hava sıcaklığında antrenman gerçekleştiren Kayserispor, teknik direktör Şota Arvaladze nezaretinde topla kondisyon artırıcı çalışma ile dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Yeni transferler Bobo, Clayton, Ömer Bayram, Murat Bildirici ve kaleci Ertuğrul'un hırslı görüntüsü göz doldurdu. Futbolcuların neşeli görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

"ÇOK GÜZEL BİR ORTAMDAYIZ"

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanı Eren Güngör, kampın güzel bir ortamda geçtiğini söyledi. Havanın aşırı sıcak olmamasının kendileri için iyi olduğunu ifade eden Güngör, "Antrenmanlarımız yoğun bir şekilde geçiyor. Kondisyon ağırlıklı çalışıyoruz. Güzel bir arkadaşlık ortamı var. Takımdaki arkadaşlarımız birbirine uyum sağladı. Sadece hazırlık maçı eksiğimiz var. Hazırlık maçlarıyla birbirimizi daha iyi tanıyacağız. Şu an her şey yolunda, kazasız, belasız, sakatlık olmadan kampımız sürüyor. İnşallah böyle devam eder. Çok güzel bir ortamdayız" dedi.

Ağırlıklı olarak pasa dayalı çalışma yaptıklarını ifade eden Güngör, "Bu sezon daha iyi pas yapma şansımız olacak. Çünkü, Cleyton gibi çok iyi işler yapacak bir adamımız var, Bobo gibi, Emir gibi iyi golcülerimiz var. Bu yıl daha çok gol pozisyonuna girip bunları değerlendirme şansımız olacağını düşünüyorum. Keyifli maçlar izlettireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

OKAY: "BU YIL DAHA İYİ OLACAĞIM"

Genç oyunculardan Okan Yokuşlu ise kampın iyi geçtiğini, yoğun bir antrenman programı uyguladıklarını belirterek, "Takım içerisinde arkadaşlık her zaman olduğu gibi iyi. Kamp ortamı çalışmak için çok elverişli. Her şey iyi gidiyor. Bu yıl daha iyi olacağım, elimden geleni yapacağım. Sahada beni daha arzulu ve istekli görecekler. Milli takımın en büyük adayı olacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ABDULLAH DURAK: "EKSİKLERİMİZİ KAPATMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Abdullah Durak ise antrenmanların ağır geçtiğini ifade ederek, "Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. Gaziantepspor ile Kayseri'de oynadıkları ve 3-1 galip geldikleri ilk hazırlık maçının anımsatılması üzerine Durak, hazırlık maçlarının sezon öncesi takımın değerlendirilmesi açısında çok fazla ölçü olmadığını belirtti. Ligin önemli olduğunun altını çizen Durak, "Şimdi daha ciddi rakiplerle oynayacağız. Orada eksikliklerimizi daha iyi göreceğiz. En iyi şekilde çalışarak bu eksikliklerimizi kapatmaya çalışacağız. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi çok kaliteli. İnşallah uyum sürecini çabuk atlatırlar. Bu yıl göze hoş gelen bir futbol izletmeye çalışacağız. Daha çok pas yapacak, daha çok gol pozisyonu oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'un Avusturya kampı 3 Ağustos'a kadar sürecek. - SEEFELD

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor'da Avusturya Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement