Kayserispor, Samsunspor'u 2 Golle Geçti - Son Dakika
Spor

Kayserispor, Samsunspor'u 2 Golle Geçti

Kayserispor, Samsunspor\'u 2 Golle Geçti

Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında Kayserispor, sahasında ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor'u 2-0 yendi.

18.03.2012 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor, sahasında ligde kalma mücadelesi veren Samsunspor'u 2-0 yendi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, önemli 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ligin son maçlarında oyuncuların strese girebildiğini kaydeden Şota, "Stresli bir maçı kazandık. Ligin son maçlarında herkes strese girebilir. Telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz, bu kolay değil. Tabi dikkatli olmak gerekiyordu. Top tutmaya çalıştık, sonuçta ilk golü biz attık, sonrasında maçın skoru belliydi. 1-0'dan sonra fazla pozisyon

olmadı. Önemli bir 3 puan aldık" dedi.

Şota, artık takım olarak Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları kupa maçına bakacaklarını kaydetti.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise mağlup ayrıldıkları için üzgün oldukları dile getirerek, "Golleri görmesen ve dışarıdan seyretsen maçın galibi Samsunspor zannedilir. Çok net pozisyonlarımız vardı. Özellikle Kayserispor takımı iyi kapanıyor. Burada da bu pozisyonları buluyorsanız atmanız gerekir. Bizim dirençli oynadığımız maçta golü bulsaydık maçın seyri çok farklı olurdu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik, bunu Kayserispor değerlendirdi. Takımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcu Eren Güngör de zor maç olacağını bildiklerini belirterek, yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirerek maçı kazandıklarını söyledi. Hasan Ali Kaldırım ise maçı daha rahat kazanabileceklerini ancak pas hataları yaptıklarını belirtti. Hasan Ali, "Yaptığımız pas hataları bize yakışmadı. Bu hataları da strese bağlamak lazım. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

İki takımın da kapalı bir oyun oynadığını kaydeden Samsunsporlu futbolcu Hakan Aslan, "Golü bulan kazanacaktı. Direkten dönen top oldu. Kalan 3 maçımız var. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor ancak bazı gerçekleri de görmek lazım. Zor bir durumdayız. Bakalım halimiz ne olacak" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor, Samsunspor'u 2 Golle Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement