Kepez'den Voleybol Milli Takımı'na 8 Sporcu - Son Dakika
Spor

Kepez'den Voleybol Milli Takımı'na 8 Sporcu

Kepez\'den Voleybol Milli Takımı\'na 8 Sporcu

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı’nın genç ve yıldız kategorilerindeki oyuncularından 8 sporcu milli takıma seçildi.

08.12.2015 11:00

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı'nın genç ve yıldız kategorilerindeki oyuncularından 8 sporcu milli takıma seçildi. Kepez'in genç ve yıldız sultanları düzenlenecek müsabakalarda milli takım formasıyla Türkiye'yi temsil edecek.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 8 sporcusunu milli takıma gönderdi. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından milli takım seçmelerine katılan 15 sporcudan Merve Apaydın, Ayşegül Kulleş, Öykü Nur Zinir, Aslı Nur Demirtaş, Gamze Nur Kara, Bilge Ediz Turgut, Nazlı Polat ve Gözde Nur Turan olmak üzere 8 kişi plaj ve salon voleybol müsabakalarında Türkiye'yi temsil edecek. Haftanın 4 günü yoğun bir antrenman programına tabi tutulan sporcular, gruplara ayrılarak ayrıca kendi aralarında birbirlerini de eleyecek. Böylelikle en iyi mücadele edenler Türkiye'yi temsil etme hakkına kavuşacak.

Milli takım seçmeleri hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, "Biz Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Şubesi olarak alt yapıya önem veriyoruz. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız şimdilerde Kepez'i 3. Lig'de temsil ediyor. Seçmelere katılan 15 sporcumuzdan 8'inin seçilmesi alt yapıya vermiş olduğumuz önemin göstergesi" dedi.

Sporcu fabrikası olduklarını söyleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise "Birçok branşımızda ve alt yapımızda yetiştirdiğimiz çocuklarımız, milli takım seçmelerinde kendilerini ispat ettiler. Bu da bizleri mutlu ediyor. Seçilen sporcularımız adeta doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesidir" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kepez'den Voleybol Milli Takımı'na 8 Sporcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement