Khedira, Arsenal ve Chelsea Tercihleri Arasında Kaldı - Son Dakika
Spor

Khedira, Arsenal ve Chelsea Tercihleri Arasında Kaldı

Khedira, Arsenal ve Chelsea Tercihleri Arasında Kaldı

Real Madrid'den ayrılmak isteyen Alman Sami Khedira, Mourinho'nun Chelsea'si ya da Wenger'in Arsenal'i arasında kararsız kaldı.

14.08.2014 09:01  Güncelleme: 09:22

Alman orta saha Sami Khedira'nın Real Madrid macerası sona ermeye yaklaşırken, yıldız oyuncu eski hocası Jose Mourinho'ya katılmak ve Arsenal'de tamamen yeni bir macera aramak konusunda arada kaldı.

MOURINHO KHEDIRA'YI İSTİYOR

Daily Express'in haberine göre iki tarafa da şu an için eşit gözle bakan Khedira, Chelsea'nin en başta gelen transfer hedeflerinden biri. Yaz transfer döneminin başından beri Jose Mourinho, kendisini transfer etmek için yoğun mesai harcadı.

WENGER'İN ALMANLARI VAR

Bununla birlikte orta sahayı dinamik olarak güçlendirmek isteyen Arsene Wenger de Alman yıldıza oldukça güven veriyor. Üstelik Wenger'in kadrosunda Alman isimlerin çokça yer alması da Khedira'yı bu tarafa itiyor.

GEÇEN SEZON 18 MAÇTA OYNADI

Sami Khedira ve Real Madrid arasında bir yol ayrımı olursa tek rotanın ada olacağını söylemek mümkün. Geçen sezonun önemli bir kısmını sakat geçiren Khedira, Real Madrid ile 18 maçta forma giyip Şampiyonlar Ligi'ni kazandı, ardından da Almanya ile Dünya Kupası'nda zafer yaşadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Khedira, Arsenal ve Chelsea Tercihleri Arasında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement