Kim Kallström, Arsenal'de! - Son Dakika
Spor

Kim Kallström, Arsenal'de!

Kim Kallström, Arsenal\'de!

Aaron Ramsey'nin yokluğunu doldurmak isteyen Wenger, Spartak Moskova'da forma giyen Kallström'ü sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

31.01.2014 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal Kulübü'nden yapılan açıklamada, Spartak Moskova'da forma giyen oyuncusu Kim Kallström'ün sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi.

Ayrıca yapılan açıklamada, Spartak Moskova ile Avrupa Ligi'nde play-off maçlarına çıkan Kallström'ün, Arsenal formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de görev yapabileceği belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada yeni transferine hoşgeldin mesajı veren teknik direktör Arsene Wenger, "Kim Kallström çok tecrübeli bir oyuncu. Hem kulüp, hem de milli takım bazında kalitesini kanıtlamış bir isim. Bize de büyük katkıda bulunacağını umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Sakatlığı ciddi olan Aaron Ramsey'in 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından hemen bir arayışa giren Wenger, Paris Saint-Germain'de forma giyen Blaise Matuidi'nin peşine düşmüş ancak Fransız futbolcu kulübünde kalmak istemişti.

Öte yandan bugün erken saatlerde çıkan haberlerde; Arsenal'in Schalke'de forma giyen Julian Draxler ile Lazio'nun golcüsü Miroslav Klose için de girişimlerde olduğu öğrenilmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kim Kallström, Arsenal'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement