Kırmızılar: 1 Melekler: 1 - Son Dakika
Spor

Kırmızılar: 1 Melekler: 1

Kırmızılar: 1 Melekler: 1

İngiltere Premier Lig'de 8.haftanın açılış karşılaşmasında Liverpool, Anfield Road'da Manchester United ile karşı karşıya geldi.

15.10.2011 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de 8. haftanın açılış karşılaşmasında Liverpool, Anfield Road'da Manchester United ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada Liverpool ile Manchester United 1-1'lik sonuçla berabere kaldı. Liverpool, 68. dakikada kaptan Gerard'la öne geçtiği maçta 81. dakikada Hernandez'in sayısına engel olamadı. Bu sonuçla Liverpool puanını 14 yaparken Manchester United ise 20 puana ulaştı.

Liverpool, son 10 dakikada Manchester United kalesine müthiş bir baskı kurarken, de Gea rakip forvetlere gol şansı vermedi ve ev sahibi 1 puana razı oldu. "Kırmızı Şeytanlar" olarak bilinen Manchester United'ı adeta melekler korudu.

MAÇIN YILDIZI DE GEA

Sezon öncesinde La Liga temsilcisi Atletico Madrid'den 20 milyon Euro gibi bedelle Manchester United'a transfer olan kaleci de Gea, karşılaşmaya iyi başladı. Genç file bekçisi Liverpool'un Dirk Kuyt ve Luis Suarez'le geliştirdiği ataklarda yaptığı kurtarışlarla rakip forvetlere gol şansı vermedi. İkinci yarıda da aksayan Manchester United savunmasının verdiği açıkları iyi kapatan İspanyol kaleci maçın son dakikalarında Kuyt ve Henderson'un net gol pozisyonlarını kurtararak belki de takımına 1 puanı getiren isim oldu.

FERGUSON ROTASYONA GİTTİ!

Manchester United'da menajer Alex Ferguson bu sezon attığı 9 golle takımı sırtlayan Wayne Rooney ve 3 gollü Portekizli yıldız Nani'yi yedek soyundurarak ilk 11'de başlatmadı. 68. dakikada gelen Gerard'ın golü sonrası geriye düşen Kırmızı Şeytanlar'da Ferguson 2 oyuncuyu da 69. dakikada oyuna dahil etti. Manchester United Nani ve Rooney'in oyuna girmesiyle ofansif anlamda biraz daha etkili gözüktü.

GERARD'DAN GÜZEL BİR FRİKİK GOLÜ!

Bu sezon sakatlığından ötürü fazla forma şansı alamayan Steven Gerard, yavaş yavaş form tutmaya başladı. Hafta arası iyileşip takımla birlikte çalışmalara başlayan Gerard, tartışmalı bir frikik kararı sonrası topun başına geçti. Kalecinin sağından düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu en son golünü geçen sezon 5 Ocak'ta Blackburn Rovers'e karşı atmıştı.

Ayrıntılar birazdan...

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Kırmızılar: 1 Melekler: 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement