Kızılcahamamspor, Teknik Adam Celal Kıbrızlı ile 2 Yıllığına Anlaştı - Son Dakika
Spor

Kızılcahamamspor, Teknik Adam Celal Kıbrızlı ile 2 Yıllığına Anlaştı

Kızılcahamamspor, Teknik Adam Celal Kıbrızlı ile 2 Yıllığına Anlaştı

Başkent'in TFF 2.Lig Beyaz grup ekiplerinden Kızılcahamampor, 60 yaşındaki deneyimli teknik direktör Celal Kıbrızlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

02.07.2012 15:25

Başkent'in TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden Kızılcahamampor, 60 yaşındaki deneyimli teknik direktör Celal Kıbrızlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kızılcahamamspor, Ankara'nın hemen hemen bütün kulüplerinde görev alan başarılı teknik adam Celal Kıbrızlı ile 2 yıllığına anlaştı. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kıbrızlı, "Hedefimiz Türk futboluna hizmet vermek, hepimiz Türk futbolunun birer neferiyiz. Çalıştığımız kulüplere hizmet veriyoruz ve başarı getirmek istiyoruz. Bu başarıyı da Kızılcahamamspor'da yakalacağımıza inanıyorum. Yönetimimiz ve teknik ekibimizle beraber bir yumak olacağız. Yapacağımız transferlerle hedefimizi ileriye götüreceğiz. Altyapımızla da Türk futboluna yeni gençleri kazandırmak için uğraşacağız" dedi.

60 yaşında olduğunu belirten Kıbrızlı, Kızılcahamaspor'u tercih etme nedeninin Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Kızılcahamaspor Başkanı Erkan Özbey olduğunu söyledi.

"BANK ASYA 1. LİG'E ÇIKAMAYI PLANLIYORUZ"

Kızılcahamamspor Genel Menajeri ve eski hakem Zafer Önder İpek ise, "Başarı için gereken kriterlerin hepsini yerine getiriyoruz ve topu Celal hocama atıyoruz. Kızılcahamamspor'un hedeflediği başarı için Celal hocama güveniyoruz ve Bank Asya 1. Lig'ine çıkmayı planlıyoruz. Bu konuda da hocamıza güveniyoruz" dedi.

Öte yandan İpek, "Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü örnek alıyoruz ve başarılarımızla Gençlerbirliği'nin de ötesine geçmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kızılcahamamspor, Teknik Adam Celal Kıbrızlı ile 2 Yıllığına Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement