Kuşadasıspor, yeni teknik direktörünü açıkladı - Son Dakika
Spor

Kuşadasıspor, yeni teknik direktörünü açıkladı

Kuşadasıspor, yeni teknik direktörünü açıkladı

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Kuşadasıspor, Fatih Çardak'ın yerine Koray Palaz'ı teknik direktörlük görevine getirdi. Palaz, kulüp binasında yapılan törenle sözleşme imzaladı ve şampiyonluk hedefiyle geldiğini belirtti. Kariyerinde Denizlispor, Manisaspor, Mersin İdmanyurdu gibi takımları çalıştıran Palaz, son olarak İskenderunspor'da görev yapmıştı.

09.02.2024 12:19  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Kuşadasıspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Çardak'ın yerine Koray Palaz getirildi. Son olarak İskenderunspor'u çalıştıran Koray Palaz kulüp binasında yapılan törenle sözleşme imzaladı.

Kuşadasıspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini dile getiren Koray Palaz, "Geçmişi, mazisi şampiyonluklarla dolu bir kulübe geldiğimin farkındayım. Yolun sonu 2'nci Lig olacak. Taraftarlarımızın şüphesi olmasın" diye konuştu.

Kariyerine Denizlispor'da başlayan 45 yaşındaki teknik adam Manisaspor, Mersin İdmanyurdu, Alibeyköy, Tokatspor ve Afyonspor'u da çalıştırdı. Palaz, İskendurunspor'da 14 maçta 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kuşadasıspor, yeni teknik direktörünü açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement