La Liga'da Barcelona 127 Gün Sonra Lider - Son Dakika
Son Dakika Logo

La Liga'da Barcelona 127 Gün Sonra Lider

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
La Liga\'da Barcelona 127 Gün Sonra Lider

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 26. haftasında oynanan maçlar sonunda Barcelona, 127 gün sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Real Madrid'in deplasmanda Athletic Bilbao'ya 1-0 kaybetmesinin avantajını iyi değerlendiren Barcelona, sahasında Rayo Vallecano'yu 6-1 yenerek ligde 16 hafta sonra tekrar lider oldu. Real Madrid ile arasındaki 6 paunlık farkı kapatan Barcelona, şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakibinin bir puan önünde zirveye yerleşti.

Milli futbolcu Arda Turan'ın forma giydiği Atletico Madrid ise sahasında Valencia ile 1-1 berabere kaldı. Barcelona'nın 7, Real Madrid'in 6 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışından kopmaya başlayan Atletico, teknik direktör Diego Simeone'nin sezon başından beri söylediği "ligi ilk 4 sırada bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma" hedefine kilitlendi.

La Liga'da toplam 31 golün atıldığı 26. haftada 4 kırmızı, 68 sarı kart gösterildi.

Kaynak: EuroSport.com

Advertisement