Lebron James, Sakatlanınca Miami Dağıldı - Son Dakika
Spor

Lebron James, Sakatlanınca Miami Dağıldı

NBA'de San Antonio Spurs ile Maimi Heat arasındaki final serisi başladı. Miami'de LeBron sakatlanınca San Antonio Spurs, rakibini kolay geçti.

06.06.2014 07:40  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'de San Antonio Spurs ile Maimi Heat arasındaki final serisi başladı.İlk maça AT&T Center'da ev sahipliği yapan San Antonio Spurs, salondan 110-95 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda 1-0 öne geçti.

LeBron James'in maçın bitimine 4 dakika kala sakatlanması ve oyuna geri dönememesi, son çeyreğin başlarında 7 sayı önde olan Miami'nin maçın sonlarında dağılmasına neden oldu.

Skor farkının oluştuğu son 7 dakikada, SA Spurs 31 sayı atarken Miami Heat 7 sayı attı. Ayrıca Spurs son çeyrekte 16-14 isabetle oynadı.James'in ayağına kramp girdiği açıklanırken, bunda, AT&T Center'daki havalandırma sisteminin bozulması ve bu nedenle sıcaklığın 32 derecelere kadar çıkmasının etkili olup olmadığı tartışılacak gibi.

23 top kaybıyla oynamasına rağmen salondan galip ayrılmayı başaran SA Spurs'de, 10'da 9 isabetle 21 sayı ve 10 ribauntla mücadele eden Tim Duncan ile 19 sayı ve 8 asistle Tony Parker galibiyette önemli rol oynadı. Manu Ginobili de karşılaşmayı 16 sayı, 11 asist, 5 ribaunt ve 3 top çalmayla tamamladı.İlk 3 çeyrekte ortalarda görünmeyen Danny Green ise, son çeyrekte maça damgasını vurdu. Üst üste 3 üçlük atan Green, James'in olmadığı anlartda Miami'nin maça tutunmasını engelledi.

Green maçı 13 sayıyla tamamlarken, Tiago Splitter da 14 kaydetti. Miami'de LeBron James 25 sayı ve 6 ribaunt, Dwyane Wade 19 sayı, Chris Bosh ise 18 sayıyla oynadılar.

Final serisinin ikinci maçı, bu pazar gecesi TSİ 03.00'da oynanacak.

Lebron James, Sakatlanınca Miami Dağıldı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lebron James, Sakatlanınca Miami Dağıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement