Lebron James'ten Fit Kalma Sırları - Son Dakika
Spor

Lebron James'ten Fit Kalma Sırları

Lebron James\'ten Fit Kalma Sırları

LeBron James, Nike’ın yeni “LeBron 12” model ayakkabısını tanıttığı geceye katılırken burada önemli açıklamalarda bulundu.

18.09.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uyguladığı diyet sayesinde yaz ayında oldukça zayıflayan LeBron James’e nasıl bir diyet uyguladığı soruldu. Yıldız oyuncu şeker, süt ürünleri ve karbonhidrat kullanmadığını söylerken, “Bütün yediğim et, balık, sebze ve meyve. O kadar. 67 gündür bu diyeti uyguluyorum.” dedi. LeBron uyguladığı diyeti mental bir meydan okuma olarak görürken buna devam edeceğini söyledi. Normal şartlarda sezonun başlamasına bir ay kala normal yemek düzenine geçeceğini söyleyen LeBron, kendisini iyi hissedince diyeti devam ettirmeye karar vermiş.

Bu sezonki süper star takım arkadaşları hakkında da konuşan 29 yaşındaki basketbolcu, “ Kyrie Irving çok yakın zamanda ligin en iyi oyun kurucusu olabilir. Kevin Love ise zaten ligin en iyi dört numarası olarak gösteriliyor. Aslında çok sayıda harika dört numara mevcut; Tim Duncan, Dirk Nowitzki, Chris Bosh, Pau Gasol. Ama biz Love’ın potansiyelini en yükseğe çıkararak onu pozisyonunun en iyisi yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

LeBron, Wade ve Bosh; Miami Heat forması giydikleri dönemde “Büyük 3’lü” olarak anılıyorlardı. LeBron, yeni takımındaki üçlünün eski üçlüden daha iyi olup olmadığı sorusuna ise şöyle cevap vermeyi tercih etti: “Bu karşılaştırma gündeme gelecektir çünkü iyi bir konu. Bu, aslında yeni bir tartışma değil. Geçmiş dönemden Jerry West, Elgin Baylor ve Wilt Chamberlain; Larry Bird, Kevin McHale ve Robert Parish gibi üçlüler mevcut. Yine Magic Johnson, James Worthy, Kareem Abdul Jabbar; Jordan, Pippen ve Horace Grant. Bu “Büyük üçlü” konusu her zaman vardı.”

Kaynak: nba.com

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lebron James'ten Fit Kalma Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement