Lionel Carole'un Takımı Strasbourg, St. Etienne ile 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Lionel Carole'un Takımı Strasbourg, St. Etienne ile 1-1 Berabere Kaldı

Lionel Carole\'un Takımı Strasbourg, St. Etienne ile 1-1 Berabere Kaldı

Galatasaray'dan ayrılan Lionel Carole'un Ligue 1'deki ilk ilk maçında Strasbourg, evinde konuk ettiği St. Etienne ile 1-1 berabere kaldı.

19.08.2018 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Ligue 1'in 2. haftasında St. Etienne, deplasmanda Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Stade de la Meinau'da oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

St. Etienne, 18. dakikada Neven Subotic'in atılmasıyla 10 kişi kalırken, Strasbourg'a üstünlüğü getiren gol 55. dakikada Gonçalves'ten geldi. Bu dakikadan sonra baskısını artıran St. Etienne, 88. dakikada Gueye ile eşitliği yakaladı ve karşılaşma da bu skorla sona erdi. Strasbourg'un Galatasaray'dan yeni transferi Lionel Carole, karşılaşmanın 66. dakikasında Caci'nin yerine oyuna dahil oldu ve Fransa Ligue 1'deki ilk maçına çıkmış oldu.

STRASBOURG 4 PUANA YÜKSELDİ

Bu sonucun ardından ilk hafta deplasmanda Bordeaux'u mağlup eden Strasbourg, 4 puana yükselirken, açılış haftasında Guingamp'ı 2-1 ile geçen St. Etienne de puanını 4 yaptı.

Ligue 1'in 3. haftasında Strasbourg deplasmanda Lyon ile karşılaşacakken, St. Etienne ise deplasmanda Montpellier'e konuk olacak.

Son Dakika Spor Lionel Carole'un Takımı Strasbourg, St. Etienne ile 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement