Lokomotıv Kuban İzmir'den Galip Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Lokomotıv Kuban İzmir'den Galip Ayrılıyor

Lokomotıv Kuban İzmir\'den Galip Ayrılıyor

Pınar Karşıyaka’yı 78-88 yendikleri maçın ardından konuşan Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, son günlerde yaşanan Türkiye-Rusya krizini değerlendirerek, “Spor insanları birleştirmeli” dedi.

10.12.2015 21:23

Pınar Karşıyaka'yı 78-88 yendikleri maçın ardından konuşan Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, son günlerde yaşanan Türkiye-Rusya krizini değerlendirerek, "Spor insanları birleştirmeli" dedi.

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka, gruptaki 9. maçında Rus rakibi Lokomotiv Kuban'a 78-88 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, "İki takım için de çok önemli maç değildi. Pınar Karşıyaka'ya bundan sonra Eurocup'ta başarılar diliyorum. Barcelona'yı yenerek bundan sonra ilk sırada gruptan çıkmak istiyoruz" dedi.

Son günlerde ülkemizle Rusya arasında yaşanan krizi de değerlendiren Bartzokas, "Bu sadece politikayla alakalı. Spor çok farklı bir şey. Spor insanları birleştirmeli. Karşıyakalı taraftarlar maç sonunda Broekhoff'u güzel performansından dolayı alkışladı" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lokomotıv Kuban İzmir'den Galip Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement