Los Angeles Clippers Seriye Denge Getirdi - Son Dakika
Spor

Los Angeles Clippers Seriye Denge Getirdi

NBA Batı Konferansı Play-off ilk tur dördüncü maçında San Antonio Spurs sahasında Los Angeles Clippers’ı ağırladı.

27.04.2015 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mücadeleye üst üste sayılarla başlayan konuk Los Angeles Clippers oldu. Fakat rakibine Kawhi Leonard’ın yaptığı iyi başlangıç sonrasında 8-0 ile karşılık veren San Antonio Spurs çeyrekte son 7 dakika 49 saniyeye girilirken 8-6 öne geçti. Konuk takım Blake Griffin’den önemli katkı alırken, Spurs’de Leonard’ın bıraktığı yerden Tony Parker devam etti ve ilk çeyrek 25-25 sona erdi.

İkinci çeyrekte çekişme kaldığı yerden devam etti. Üstünlük iki takım arasında gidip gelirken, Los Angeles Clippers’ın çeyrekteki ilk 7 sayısını atan Austin Rivers takımını sürükleyen isim oldu. Çeyrekte son beş dakikaya doğru gidilirken, farkı 5 sayıya çıkaran Clippers ilk yarıyı 47-51 önde kapadı.

Üçüncü çeyreğe Blake Griffin’den bulduğu sayılarla başlayan Los Angeles Clippers skordaki üstünlüğünü devam ettirdi. Çeyreğin ortasından itibaren oyuna denge getiren Spurs öne geçse de üstünlük sürekli el değiştirdi. Bu çeyrekte son bölümde daha iyi oynayan taraf olan Clippers dördüncü çeyreğe 76-81 önde gitmeyi başardı.

Son bölüme Blake Griffin ve günün sürpriz ismi Austin Rivers’ın sayılarıyla hızlı bir giriş yapan Los Angeles Clippers son 9 dakika 42 saniyeye girilirken skoru 80-93’e getirdi ve maçtaki en büyük farkı yakaladı. Rakibine sert savunma ile karşılık veren San Antonio Spurs yakaladığı 8-0’lık seri ile farkı eritmeyi başardı. Fakat hücumda tekrardan bir tıkanma yaşayan rakibi karşısında Clippers farkı yeniden çift hanelere çekti ve mücadeleyi de 114-105 kazandı.

Los Angeles Clippers’da 34 sayı 7 ribaund ile oynayan Chris Paul sahanın en skorer ismi olurken, ona 20 sayı 19 ribaund 7 asist ile Blake Griffin ve 17 sayı ile JJ Redick eşlik etti. Clippers’ta 16 sayı ile oynayan Austin Rivers ise gecenin sürpriz performansına imza attı.

San Antonio Spurs’te ise Kawhi Leonard’ın 26 sayı 7 ribaund 5 asistlik performansı yeterli olmazken, Tim Duncan 22 sayı 14 ribaund ve Tony Parker 18 sayı ile mücadele etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Los Angeles Clippers Seriye Denge Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement