Löw'den Hakemlere Uyarı - Son Dakika
Spor

Löw'den Hakemlere Uyarı

Löw\'den Hakemlere Uyarı

Almanya'nın teknik patronu Joachim Löw, Brezilya maçının hakemlerini sertlik konusunda uyardı.

08.07.2014 15:05  Güncelleme: 15:04

2014 Dünya Kupası'nda koşar adım finale giden Almanya'nın tecrübeli çalıştırıcısı Joachim Löw, ev sahibi Brezilya ile oynayacakları yarı final maçı öncesinde hakemlere sertliğe izin vermemeleri konusunda mesaj verdi.

Sambacılar'ın Neymar ve Thiago Silva'nın eksikliğinden pozitif etkileceğini düşünen Löw, Brezilya'nın Almanya üzerinde seyirciyi de arkalarına alarak baskı kurmaya çalışacağını söyledi. Alman teknik adam, oldukça baskılı ve sert geçmesi beklenen maçın öncesinde "Umarım hakem faullere karşı daha duyarlı davranır. Kolombiya maçındaki fiziksel seviye Avrupa'nın üzerindeydi. Avrupa'da 22 kişi o maçı tamamlayamazdı. Kolombiya - Brezilya maçı tam bir savaştı ve iki taraf da birbirine fazlaca faul yaptı, sadece Neymar'a değil. Oyuncuları korumak zorundasınız." diye konuştu.

Neymar'ın sakatlığı için üzüntü duyduğunu belirten Löw, yıldız oyuncunun ve takımın kaptanı Thiago Silva'nın Almanya'ya karşı forma giyemeyecek olmasını ise "200 milyon insan onları destekleyecek ve bu enerji ile bizi baskı altına almak isteyecekler. Neymar ve Silva'nın yokluğu diğer oyuncuları daha aç hissettirecek. Bazı oyuncuların yokluğunda diğerlerinin nasıl sorumluluk aldıklarını görmüşsünüzdür. Neymar için ve ülkeleri için savaşarak finale kalmak isteyeceklerdir." şeklinde yorumladı.

Almanya, Brezilya ile 2002 Dünya Kupası'nda final oynamış, ancak rakibine boyun eğmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Löw'den Hakemlere Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement