Makedon ve Arnavut halkına ırkçı küfürler etmişti! Arnautovic'e bir maç ceza verildi - Son Dakika
Spor

Makedon ve Arnavut halkına ırkçı küfürler etmişti! Arnautovic'e bir maç ceza verildi

Avusturya-Kuzey Makedonya karşılaşmasında gol sevinci sırasında Arnavut ve Makedon halkına ırkçı küfürler savuran Arnautovic'in cezası bir maç oldu. 32 yaşındaki Sırp asıllı forvet gol sonrasında Alioski'ye doğru yönelerek, "Senin Makedon A.. S.. Arnavut A.. S.." diye küfürler etmesinin ardından tribünlere de el hareketi yapmıştı. Turnuvadan men edileceği konuşulan futbolcuya yalnızca bir maç ceza verilmesi tepki çekti.

16.06.2021 15:40  Güncelleme: 15:49

Marko Arnautovic bir maçla yırttı. Makedonya'yı 3-1 mağlup ettikleri maçta Arnavut ve Makedon halkına ırkçı küfürler eden 32 yaşındaki forvete bir maç ceza verildi. Makedon ve Arnavut basınında Arnautovic için ağır cezalar verilmesine yönelik talepler olmuştu. Turnuvadan men edilmesi beklenen oyuncunun bir maç ceza alması sosyal medyada büyük tepki çekti. Irkçı saldırıların hedefinde kalan ülkelerden nasıl bir tepki verileceği merak konusu oldu.

Makedon ve Arnavut halkına ırkçı küfürler eden Arnautovic'e bir maç ceza verildi

"KIRMAK İSTEMEMİŞTİM"

Arnautovic karşılaşmanın ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Maksadım Arnavut ve Makedon halkını incitmek değildi. Gol sevincini abartılı yaşarım. Özür dilerim" ifadelerini kullanmıştı. Ancak bu Makedon ve Arnavut halkından karşılık görmedi.

Makedon ve Arnavut halkına ırkçı küfürler etmişti! Arnautovic\'e bir maç ceza verildi

Son Dakika Spor Makedon ve Arnavut halkına ırkçı küfürler etmişti! Arnautovic'e bir maç ceza verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bulent Cebeci: rezil uefa turnuvadan men edilmesini beklerken verdiği cezaya bak ırkçılığa sessiz kalmış yazık 6 0 Yanıtla

Advertisement