Malouda'dan Yönetime: "Pişman Olmayacaksınız" Dedi - Son Dakika
Spor

Malouda'dan Yönetime: "Pişman Olmayacaksınız" Dedi

Malouda\'dan Yönetime: "Pişman Olmayacaksınız" Dedi

Chelsea'dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor'un teklifini kabul ederek 2 yıllık sözleşmeye imza atan Malouda, yönetime, "Pişman olmayacaksınız" mesajı verdi.

18.07.2013 13:20

Chelsea'dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor'un teklifini kabul ederek 2 yıllık sözleşmeye imza atan Malouda, yönetime, "Pişman olmayacaksınız" mesajı verdi.

Trabzonspor'un yıllık 2 milyon 500 bin euro garanti ücret karşılığında 2 yıllık imza attırdığı Florent Malouda'ya, takım arkadaşları kucak açtı. Dün akşam tesislerde futbolcu arkadaşlarıyla tanışan Malouda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de görüştü. Malouda Başkan Hacıosmanoğlu'na, havalimanındaki karşılamadan çok etkilendiğini belirterek, "Pişman olmayacaksınız" dedi.

Bu arada Malouda'nın gelecek haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayacağı ve kondisyon eksiğini tamamlaması için kendisine özel bir program uygulanacağı öğrenildi.

TRABZONSPOR'DA BARRİOS HEYECANI

Bordo mavili takımın forvet mevkiine transfer etmek istediği Lucas Barrios ile görüşmeler sürüyor. Çin'de mutsuz olan ve huzur bulmak amacıyla Trabzon'a gelmeye sıcak bakan oyuncunun transfer gündemine girmesi bordo mavili camiada heyecan yarattı. Malouda transferiyle taraftarının gönlünü alan bordo mavili yönetim, Barrios transferiyle ikinci bombayı patlatıp kombine satışlarını artırmayı amaçlıyor. Barrios'u yıllık 2 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışan yönetim, bir kaç gün içerisinde oyuncuyu Trabzon'a getirmek istiyor. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Malouda'dan Yönetime: 'Pişman Olmayacaksınız' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement