Manchester City Dolu Dizgin: 0-2 - Son Dakika
Spor

Manchester City Dolu Dizgin: 0-2

Manchester City Dolu Dizgin: 0-2

Premier Lig'de son 5 haftada 5 galibiyetle devam eden City, Newcastle'ı da devirerek 6'da 6 yaptı!

12.01.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Manchester City, zorlu Newcastle United deplasmanından üç puan çıkarmayı başardı.

Bu sezon iç sahada fırtına gibi esen, deplasmanda ise iç sahada olduğu kadar iyi sonuçlar alamayan City, 8. dakikada Boşnak golcüsü Edin Dzeko ile 0-1 öne geçti. Kolarov ve Negredo ile kaleyi yoklayan City, ikinci golü bulamadı. Newcastle ise ilk dakikalarda bulduğu bir kaç fırsat dışında etkisiz kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise City'nin yoğun baskısıyla başladı. Negredo ile üç defa net pozisyona giren City, bu fırsatlardan yararlanamadı ve daha sonra Newcastle United oyunun kontrolünü ele geçirdi.

Kaleyi uzaklardan yoklayarak gol arayan Newcastle, Joe Hart engelini bir türlü aşamadı. Cabaye, Tiote ve Anita'nın şutlarının tamamını kurtarmayı başaran Hart, kalesinde güven verdi.

Newcastle'ın baskısını kırmayı başaran Manchester City, son dakikalarda oyuna ağırlığını koyan taraf oldu. 90+5'de ise Alvaro Negredo sahneye çıktı ve İspanyol yıldız maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Manchester City, bu galibiyetle maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu ve puanını 47'ye çıkardı. Newcastle ise üst üste üçüncü maçını kaybetti ve 8. sıraya kadar gerileyerek 33 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Manchester City Dolu Dizgin: 0-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement