Manchester United-Hull City: 3-1 - Son Dakika
Spor

Manchester United-Hull City: 3-1

Manchester United-Hull City: 3-1

Manchester United, Hull City'yi 3-1'lik skorla mağlup ederken, maçta duygusal anlar yaşandı.

07.05.2014 07:50  Güncelleme: 07:52

Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Nemanja Vidic'in ve teknik direktör - oyuncu görevinde olan Ryan Giggs'in de 70. dakikada oyuna kendisini dahil ettiği maçta Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller 19 yaşındaki James Wilson (2) ve Robin van Persie'den geldi.

Maçın ilk yarısında oyunun genel olarak kontrolü Manchester United'da olsa da iki takım da pozisyon üretme konusunda sıkıntılar yaşadı.

31. dakikada kullanılan serbest vuruş sonrasında Fellaini'nin kafayla indirdiği topu kale önünde ağlara gönderen James Wilson, bu golle ilk yarının sonucunu belirledi: 1-0.

Manchester United, ikinci yarıya ise hızlı başladı. 61. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Wilson, farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Bu golün hemen iki dakika sonrasında ise Hull'den cevap geldi. Boyd'un pasında ceza sahası dışında topla buluşan Fryatt, sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-1.

86. dakikada Giggs'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Van Persie yaptığı vuruşunda savunmadan seken topu yeniden önünde buldu ve sağ ayağıyla yerden köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak maçın sonucunu ilân etti: 3-1.

Manchester United bu galibiyetle 63 puana yükselerek 7. sıradaki yerini korurken, Hull City ise 37 puanda kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester United-Hull City: 3-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement