Manisa'da öğrenciler sağlıklı yaşam için 22 kilometre pedal çevirdi - Son Dakika
Spor

Manisa'da öğrenciler sağlıklı yaşam için 22 kilometre pedal çevirdi

Manisa\'da öğrenciler sağlıklı yaşam için 22 kilometre pedal çevirdi

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla bisiklet turu düzenleyerek 22 kilometre pedal çevirdi.

14.11.2021 15:34  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla bisiklet turu düzenleyerek 22 kilometre pedal çevirdi.

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, "Fit to Belong, Erasmus+Projesi" kapsamında bisiklet turu düzenledi. Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen organizasyonda sağlıklı yaşam için 22 kilometre pedal çevrildi. 80 öğrencinin katıldığı bisiklet turuna, Manisa Bisiklet Spor Kulübü Derneği eşlik ve rehberlik etti. Yunusemre Belediyesinin temin ettiği müzikli araba, parkur boyunca atmosferi şenlendirirken, Yunusemre İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı gezi rotası boyunca öğrencilerin güvenliğini sağladı. Okul bahçesinde başlayan bisiklet turu, Karaali Mahallesi'ne kadar uzanan güzergahın ardından Kent Park'ta sonlandı. Organizasyona Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aksoy, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can da katıldı. Arkadaşları ve öğretmenleriyle ders dışında da birlikte vakit geçirmekten çok keyif aldıklarını söyleyen öğrenciler, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisa'da öğrenciler sağlıklı yaşam için 22 kilometre pedal çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement