Manisaspor'da Harbuzi Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Manisaspor'da Harbuzi Sağlık Kontrolünden Geçti

Manisaspor\'da Harbuzi Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un yeni transferi, eski Gençlerbirliği oyuncusu İsveçli Labinot Harbuzi sağlık kontrolünden geçti.

25.01.2012 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor'un yeni transferi, eski Gençlerbirliği oyuncusu İsveçli Labinot Harbuzi sağlık kontrolünden geçti.

Bonservisi elinde bulunan İsveçli orta saha oyuncusu Harbuzi'nin sağlık kontrolü Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nde yapıldı. Sağlık kontrolünün ardından Harbuzi ile sözleşme imzalanacak. Manisaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Harbuzi, buraya gelmeden önce Manisaspor'da oynayan çok yakın arkadaşları olduğunu, onlarla konuşarak takım ve şehir hakkında detaylı bilgi aldığını söyledi. Arkadaşlarının kendisine verdiği olumlu referans sayesinde Manisaspor'u tercih ettiğini belirten Harbuzi,

"Manisapor'u tercihimden dolayı çok mutluyum" dedi.

Harbuzi, dün akşam istifa eden Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ile ilgili olarak ise, teknik direktörlerin takımlardan ayrılmalarının her zaman üzüntü verici olduğunu söyledi. Sonuçta aynı mesleği paylaştıkları bir kişinin takımın başından ayrıldığını dile getiren Harbuzi, "Ben kendimi tekrar kanıtlamak için buradayım. Ben sadece işime bakacağım" diye konuştu.

2009-2010'dan itibaren 3 sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen Harbuzi ligin ilk devresinde 4 müsabakada forma giydikten sonra alacakları karşılığında sözleşmesini feshetmişti. 26 yaşındaki oyuncu, Gençlerbirliği formasıyla ligde ve kupada 47 maçta 4 gol kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor'da Harbuzi Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement