Manisaspor-Fenerbahçe Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Manisaspor-Fenerbahçe Soyunma Odaları

Manisaspor-Fenerbahçe Soyunma Odaları

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son zamanların en iyi futbolunu sergileyerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

16.01.2012 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son zamanların en iyi futbolunu sergileyerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kocaman maçtan sonra şu değerlendirmeyi yaptı:

'SON ZAMANLARIN EN İYİ FUTBolu'

"İlk yarıda çok pozisyon kaçtı ama futbolun kendi senaryosu vardır. ya beş kişinin bacaklarının arasından geçer gol olur ya da çok uygun pozisyonlarda şut çekersiniz, gol olmaz. Maçı özetlersek; son zamanların en iyi oyunlarından birini sergiledik. Özellikle ilk yarı son derece iyiydik. Yapılması gereken her şeyi yaptık. Baskı yaptık, şut attık, pozisyon bulduk ama sonuç alamadık. İkinci yarıda da bu oyunu devam ettirdik ve golü bulduk. Ama Manisaspor ilk atağında beraberlik golünü atınca demoralize olduk. Yine toparlandık, ama zaman zaman atak yedik. son dakikada gelen gol oyunun bize armağanı oldu. Bitime doğru beraberlik aklıma gelmedi değil ama umudumu yine de bitmedi" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekleyen Kocaman, "İlgi alanımızdaki futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Hafta içinde mesafe kaydedebiliriz. Nobre-Semih takası için şu anda bir şey söylemem mümkün değil" diye konuştu.

1995 doğumlu Recep'i Bianvenu'nun yorulup oyundan düşmesi üzerine sahaya sürdüğünü belirten Aykut Kocaman, "Recep genç ve tecrübesiz bir futbolcu. Oyunu biraz daha karıştırsın diye sahaya sürdüm. İleride çok iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum" dedi.

KEMAL ÖZDEŞ'TEN HAKEME TEŞEKKÜR

Maç sonrası uzatma dakikalarında gelen golün üzüntüsünü yaşayan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, hakem Kuddusi Müftüoğlu'na teşekkür etti. Bitiş düdüğü sonrası Müftüoğlu'na tepki göstermediğini söyleyen Özdeş, "Maçın hakemini kutluyorum. Müsabaka eğer böylesine inanılmaz bir tempoda oynandıysa, Kuddusi hocanın bunda büyük payı var. Ancak tam bitiş düdüğünü çalacakken serbest vuruş ve gol geldi. 3 dakikalık uzatma süresi 5 dakikaya sarkabilir. Bu olabilir ama her hakem aynı standartı uygulamıyor. Ben emeğimizin karşılığını alamadığımız için üzüldüm" dedi.

Kendilerinin 4 forvetle oynadığı maça Fenerbahçe'nin adeta forvetsiz çıktığını dile getiren Kemal Özdeş şöyle devam etti:

"Ancak üretken olan, fırsatlar bulan taraf Fenerbahçe oldu. Onlar pozisyon buldu, biz direnmeye çalıştık. Ancak Murat yakaldığı pozisyonda topu geriye çıkarabilseydi, kazanan biz olabilirdik. Her şeye rağmen ilk 8 iddiamız sürüyor. Sakat oyuncularımız iyileştiğinde, cezalı futbolcular takıma döndüğünde, eski havamıza kavuşacağız."

MHÖ(SSA) - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor-Fenerbahçe Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement