Manisaspor, Mağlubiyeti Unutmak İstiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisaspor, Mağlubiyeti Unutmak İstiyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Manisaspor, Mağlubiyeti Unutmak İstiyor
 Güncelleme: 

Manisaspor basın sözcüsü Kadayıfçılar: "Mersin İdmanyurdu karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadık ve mağlup olduk"

PTT 1.Lig ekiplerinden Manisaspor'un basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Mersin İdmanyurdu karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını ve sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Kadayıfçılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu deplasmanından puan alamadan ayrılmalarının nedeninin kötü futbol olduğunu belirtti.

Bu maçı unutarak, hafta sonu karşılaşacakları Orduspor'a konsantre olmaları gerektiğini kaydeden Kadayıfçılar, "Mersin İdmanyurdu karşısında sezonun en kötü futbolunu oynadık ve mağlup olduk. Orduspor karşısında tek hedefimiz galibiyet. Evimizde seyircimizin gücüne ihtiyacımız; onlar tribünlerde olduğu zaman her şey çok daha güzel oluyor" dedi.

Kadayıfçılar, bu hafta Mikic'in cezasının sona erdiğini, yeni transfer İsmail Köse'nin de bugün antremanlara başlayacağını bildirdi.

Kaynak: AA