Manisaspor Ümit Yasin'i Aldı, Ohawuchi'den Vazgeçti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Manisaspor Ümit Yasin'i Aldı, Ohawuchi'den Vazgeçti

12.01.2013 16:41

İskoçya U19 Milli Takımı'yla golsüz berabere kaldığı maçın ardından Antalya kampını tamamlayan Manisaspor, Turgutluspor'un genç stoperi Ümit Yasin Arslan'ı renklerine bağlarken, bir süredir denenen Nijeryalı Ohawuchi ile yolları ayırdı.

İskoçya U19 Milli Takımı'yla golsüz berabere kaldığı maçın ardından Antalya kampını tamamlayan Manisaspor, Turgutluspor'un genç stoperi Ümit Yasin Arslan'ı renklerine bağlarken, bir süredir denenen Nijeryalı Ohawuchi ile yolları ayırdı.

Başkan Emre Hasgör, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'dan Ümit Yasin'i istediklerini belirterek, "Kendisi de genç futbolcuyu bonservis ücreti almadan verdi" dedi. Turgutluspor'un 2009'da Uşakspor'dan altyapısına getirdiği Ümit Yasin, iki sezon önce profesyonel mukavele imzaladı. Genç stoper, bu sezon 10 maçta forma şansı buldu. Bir süredir denenen Nijeryalı Ohawuchi ile ilgili Teknik Direktör Reha Erginer'in olumsuz rapor vermesi üzerine bu futbolcu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

SAMBACI KAHE KALMAK İSTİYOR

Manisaspor'da ilk yarı attığı 10 gol ve yaptığı iki asistle takımın başarısında baş rol oynayan Brezilyalı Kahe, sezon sonunda bitecek kontratını uzatmak istediğini açıkladı. Kulüp resmi sitesine açıklamalar yapan Kahe, "Türk vatandaşlığına geçmek için gerekli başvuruları yaptım. Türkiye'de kariyerime devam etmek istiyorum. Özellikle Manisa'da çok mutluyum. Beş ay sonra, yeniden Süper Lig'e yükselmiş bu ekibin parçası olarak kalmak isterim" dedi.

MHÖ(YC/AVY) - Manisa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor Ümit Yasin'i Aldı, Ohawuchi'den Vazgeçti - Son Dakika


Advertisement