Mardin Belediyesi Sporcuları Romanya'dan Madalyayla Döndü - Son Dakika
Spor

Mardin Belediyesi Sporcuları Romanya'dan Madalyayla Döndü

Mardin Belediyesi Sporcuları Romanya\'dan Madalyayla Döndü

Bu yıl Romanya'da 5.düzenlenen Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Mardin Belediye sporcuları, altın madalya alarak Balkan Takım Şampiyonluğu'nu kazandı.

19.07.2013 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Romanya'da 5. düzenlenen Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Mardin Belediye sporcuları, altın madalya alarak Balkan Takım Şampiyonluğu'nu kazandı. Aynı yarışmada Akif Kitir ise 2 sırayı alarak gümüş madalya almayı başardı.

Romanya'da düzenlenen Balkan Dağ Koşu Şampiyonası'nda yarışan sporcular Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti. Kafilede Atletizm Federasyonu tarafından görevlendirilen Milli Takım Antrenörü Pınar Cura, Romanya Broşov'da düzenlenen şampiyonada Mardin Belediye sporcularının çok önemli bir yarışmada yüksek performans gösterdiklerini söyledi. Cura, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkürlerini illeti.

Başkan Ayanoğlu ise Mardin Belediyesi olarak, spora büyük destek verdiklerini ifade ederek, "Mardin Belediyesi Amatör sporlara çok destek veriyor. Belediyemizin sporcuları ülke sınırlarını aşarak başarı getirdiler. Birçok büyükşehir belediyeleri gibi biz de bünyemizde sporcuları destekleyerek Türk sporunun ilerlemesine katkı sunmaktayız" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mardin Belediyesi Sporcuları Romanya'dan Madalyayla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement