Gerardo Martino: Di Maria Dünyanın En İyi 5 Futbolcusundan Bir Tanesi - Son Dakika
Spor

Gerardo Martino: Di Maria Dünyanın En İyi 5 Futbolcusundan Bir Tanesi

Gerardo Martino: Di Maria Dünyanın En İyi 5 Futbolcusundan Bir Tanesi

Barcelona'nın eski teknik direktörü ve Arjantin Milli Takımı'nın yeni hocası Gerardo Martino, Manchester United'a transfer olan Di Maria'ya övgüler yağdırdı.

04.09.2014 10:17  Güncelleme: 10:27

Almanya ile oynanan hazırlık maçında coşan ve 3 asist 1 gol ile yıldızlaşan Angel Di Maria'ya hocasından büyük destek geldi.

84 milyon avro karşılığında transferin son günlerinde soluğu Manchester United'da alan Di Maria hakkında konuşan Martino, "Angel Di Maria bugün neden dünyanın en iyi beş oyuncusundan biri olduğunu kanıtlarcasına oynadı." dedi. Arjantinli yıldızı öve öve bitiremeyen 'Tata', "Gece onun gecesiydi. Takımca çok iyi oynadık. Oyuncularımın performansından çok memnunum. Özellikle henüz yeterince maç oynama şansı bulamamış bir kadromuz olmasına rağmen böylesine bir performans görmek beni çok mutlu etti." diye konuştu.

Angel Di Maria, Toni Kroos- James Rodriguez ve bir önceki sezondan Gareth Bale'ın da gelişiyle Madrid'de kendine sahada yer bulmakta çok zorlanmaya başlamıştı. Arjantinli bundan sonra Van Gaal'ın yönetimindeki ManU için ter dökecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gerardo Martino: Di Maria Dünyanın En İyi 5 Futbolcusundan Bir Tanesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement